Οικονόμου: Αποτέλεσμα ακραίου αντιπολιτευτικού μένους η δήλωση Τσίπρα για “δημοκρατική εκτροπή και αισχροκέρδεια”

 Οικονόμου: Αποτέλεσμα ακραίου αντιπολιτευτικού μένους η δήλωση Τσίπρα για “δημοκρατική εκτροπή και αισχροκέρδεια”

«Μόνο ως αποτέλεσμα ακραίου αντιπολιτευτικού μένους θα μπορούσε να θεωρηθεί η δήλωση του κ. Τσίπρα που κάνει λόγο για «δημοκρατική εκτροπή και αισχροκέρδεια» και προσπαθεί μάλιστα να τα συνδέσει. Δημοκρατική εκτροπή, για να σοβαρολογούμε, είναι η προσπάθεια παράκαμψης των θεσμών και του Κανονισμού της Βουλής, οι μαύρες σακούλες με τα ευρώ και ο Α2», δήλωσε ο Γιάννης Οικονόμου, απαντώντας σε δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος πρόσθεσε πως για το πρόβλημα της παγκόσμιας ακρίβειας, η κυβέρνηση με σοβαρές προσπάθειες και αποφασιστικές κινήσεις την αντιμετωπίζει όσον αφορά στους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος και είναι σε διαρκή αγώνα να πετύχει το ίδιο και στα καταναλωτικά αγαθά.

«Τα στοιχεία διεθνών οργανισμών δείχνουν ότι σύντομα θα φανεί πιο έντονα το αποτέλεσμα των πολιτικών προστασίας του καταναλωτή. Όσο ο κ. Τσίπρας συνεχίζει τις υποσχέσεις, η Κυβέρνηση εξαντλεί κάθε περιθώριο για να βρίσκεται δίπλα στους πολίτες», υπογράμμισε ο κ. Οικονόμου.

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα ο κ. Τσίπρας, κατά τη συνάντηση που είχε με το προεδρείο της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας, εκτίμησε πως «η δημοκρατική εκτροπή μαζί με την αισχροκέρδεια είναι δύο ζητήματα στα οποία η κυβέρνηση είτε έτσι είτε αλλιώς θα κληθεί να λογοδοτήσει. Κατά την άποψή μου αυτά τα δύο είναι αλληλοσυνδεόμενα γιατί αυτές οι μέθοδοι χρησιμοποιήθηκαν για να μπορέσουν να υλοποιηθούν τέτοιες πολιτικές αδικίας».

Σχετικά Άρθρα