Γλύξμπουργκ – “Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ προτίμησε μάθημα μαγειρικής την ημέρα της κηδείας του νονού του” – Ρεπορτάζ του γερμανικού RTL

 Γλύξμπουργκ – “Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ προτίμησε μάθημα μαγειρικής την ημέρα της κηδείας του νονού του” – Ρεπορτάζ του γερμανικού RTL

Η απουσία του πρίγκιπα Ουίλιαμ της Ουαλίας από την κηδεία του Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ δεν πέρασε απαρατήρητη από τα ΜΜΕ, τα οποία κάλυπταν την τελετή από την Αθήνα δεδομένου ότι ο τέως βασιλιάς είναι ο νονός του.

Μάλιστα, το γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο RTL επέκρινε τον πρίγκιπα Ουίλιαμ της Ουαλίας, επισημαίνοντας σε άρθρο του ότι ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου προτίμησε να… φορέσει μαγειρική ποδιά, παρά να παρευρεθεί στην κηδεία του νονού του, τέως βασιλιά της Ελλάδας.

«Γι’ αυτό ο πρίγκιπας Ουίλιαμ παρέλειψε την κηδεία του νονού του Κωνσταντίνου;» ρώτησε το γερμανικό δίκτυο RTL, δείχνοντας με το δάχτυλο τον μεγαλύτερο γιο του βασιλιά Καρόλου, ο οποίος εθεάθη να συμμετέχει σε μάθημα μαγειρικής στο Μπέρκσαϊρ.

«Ενώ πολλοί αξιωματούχοι από όλη την Ευρώπη βρίσκονταν στην Αθήνα τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου για την κηδεία του τελευταίου βασιλιά της Ελλάδας, Κωνσταντίνου, ένας πολύ ιδιαίτερος καλεσμένος απουσίαζε: ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, ο νονός του αείμνηστου μονάρχη!» γράφει το γερμανικό δίκτυο.

«Είναι το βαφτιστήρι του εκλιπόντος μονάρχη! Τώρα εμφανίστηκε για να μαγειρέψει όχι μακριά από το μέρος που ζει στο Ηνωμένο Βασίλειο» τονίζει το δημοσίευμα. «Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ δεν μπορούσε να απουσιάζει από την 25η επέτειο λειτουργίας της φιλανθρωπικής οργάνωσης που προσφέρει στους νέους απασχόληση και ζεστά γεύματα αφότου τελειώνουν το σχολείο» γράφει η εφημερίδα από την πλευρά της η «Daily Mail».

https://youtu.be/LgdUSLnRsvk