Άνοιξε ο Κηφισός, παραμένει το μποτιλιάρισμα

 Άνοιξε ο Κηφισός, παραμένει το μποτιλιάρισμα

Μποτιλιάρισμα έχει προκληθεί στον Κηφισό μετά το τροχαίο με φορτηγό που σημειώθηκε τα ξημερώματα. Ελαφρά τραυματίας είναι ο οδηγός του φορτηγού που ανετράπη νωρίς το πρωί σήμερα. Το φορτηγό μετέφερε 10 τόνους πορτοκάλια στην αγορά του Ρέντη.

Λίγο μετά τις 09:20 το πρωί αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στον Κηφισό.

Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Το φορτηγό ντελαπάρισε στο ύψος της συμβολής της μεγάλης οδικής αρτηρίας με την οδό Αγίας Άννης στο δήμο Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη. Η κυκλοφορία για αρκετή ώρα διεκόπη στο ρεύμα προς Πειραιά, καθώς δεν ήταν ασφαλές να συνεχιστεί η διέλευση οχημάτων εξαιτίας των πορτοκαλιών και των τελάρων που είχαν πέσει στην άσφαλτο της Λεωφόρου Κηφισού.

Σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση από την Τροχαία, η κυκλοφορία στον Κηφισό αποκαταστάθηκε πλήρως. Νωρίτερα, η κυκλοφορία διεξαγόταν από την αριστερή και τις δύο επόμενες δεξιές λωρίδες κυκλοφορίας. Λίγο πριν τις 06:30 είχαν δοθεί στην κυκλοφορία δύο λωρίδες κυκλοφορίας.

Νωρίτερα, η Τροχαία είχε αναφέρει πως «λόγω εκτροπής μεταφορικού φορτίου, υπάρχει διακοπή της κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Κηφισού και στον παράδρομό της, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά στο ύψος της συμβολής της με την οδό Αγίας Άννης στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη».