Άγριος ξυλοδαρμός μαθητή ΕΠΑΛ – “Οι καθηγητές δεν ενημέρωσαν”, είπε η μητέρα του παιδιού

 Άγριος ξυλοδαρμός μαθητή ΕΠΑΛ – “Οι καθηγητές δεν ενημέρωσαν”, είπε η μητέρα του παιδιού

Φωτογραφίες από τα σοβαρά τραύματα που φέρει ο μαθητής ΕΠΑΛ, που ξυλοκοπήθηκε στο Λουτράκι, έδωσε στη δημοσιότητα η εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1.

Όπως καταγγέλλει η οικογένεια του θύματος στην εκπομπή, ο ανήλικος, ο οποίος διακομίστηκε στην Αθήνα και νοσηλεύεται στο ΚΑΤ, ξυλοκοπήθηκε από έναν μαθητή άλλου ΕΠΑΛ της πόλης, με την βοήθεια ενός ενήλικου αλλοδαπού.

Η μητέρα του μαθητή περιέγραψε μέσα από την εκπομπή το πώς επιτέθηκαν στο παιδί της. Όπως είπε η γυναίκα, αυτός που χτύπησε τον γιό της, πήγε μαζί με έναν Ινδό ενήλικα και βρήκαν στο προαύλιο του σχολείου του τον γιό της. Ο ενήλικας του απέσπασε την προσοχή και ο δράστης επιτέθηκε στον μαθητή, τραυματίζοντάς τον σοβαρά.

Μάλιστα, όπως καταγγέλλει η γυναίκα, οι καθηγητές, δεν κατάλαβαν τίποτα, παρόλο που το συμβάν, σύμφωνα με τα λεγόμενά της έγινε κάτω από το γραφείο τους.

«Το συμβάν έγινε κάτω από το γραφείο των καθηγητών και κανείς δεν αντιλήφθηκε τίποτα. Πήγε ο άνδρας μου εκεί και έψαχναν να δουν τι έγινε», είπε η μητέρα του μαθητή και προσέθεσε ότι «ακόμη και σήμερα οι καθηγητές λένε ότι έγινε έξω από το σχολείο ενώ υπάρχουν μάρτυρες που λένε ότι ο ξυλοδαρμός έγινε μέσα στο σχολείο», τόνισε.

Η οικογένεια του παιδιού έκανε μήνυση κατά παντός υπευθύνου, ενώ έχει επικεντρώσει τα πυρά της προς τους καθηγητές, με τη μητέρα να αναφέρει πως «δεν ενημέρωσαν για τη σοβαρότητα της κατάστασης ούτε το Γραφείο της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης».

«Το παιδί πονάει, πρέπει να του βάλουν σίδερα στο στόμα για να το ακινητοποιήσουν», ανέφερε για την κατάσταση της υγείας του παιδιού.

Πηγή: newsbeast.gr

Σχετικά Άρθρα