Στα δημοφιλή του Twitter το χάσταγκ #τσαπανιδου -Θετικά σχόλια για την πρεμιέρα στον Σκάϊ της νέας εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

 Στα δημοφιλή του Twitter το χάσταγκ #τσαπανιδου -Θετικά σχόλια για την πρεμιέρα στον Σκάϊ της νέας εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

To hasthtag #τσαπανίδου μπήκε στα δημοφιλή του Twitter μετά την εμφάνιση της νέας εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην εκπομπή “Αταίριαστοι” του Σκάϊ. Η επιλογή του Αλέξη Τσίπρα αποδεικνύεται μέχρις ώρας επιτυχής και φαίνεται πως μπορεί να διευρύνει τα ακροατήρια στα οποία θα απευθυνθεί προεκλογικά το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η τακτική, έως τώρα, φαίνεται πως ξετυλίγεται με προσοχή. Αρχικώς η Πόπη Τσαπανίδου έδωσε μια συνέντευξη στην φιλική “Εφημερίδα των Συντακτών” και ακολούθησε “προθέρμανση” με συνέντευξη στην εκπομπή των Νίκου Σβέρκου και Βούλας Κεχαγιά στο “Κόκκινο”. Όμως, η πρώτη “πραγματική” συνέντευξη και δη τηλεοπτική ήταν αυτή στον Σκάϊ που δεν θεωρείται φιλικό περιβάλλον για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η νέα εκπρόσωπος Τύπου έχει το δικό της στυλ που απέχει από τον τυπικό και συχνά “ξύλινο” λόγο του κομματικού απαράτ. Επαγγελματίας, με άνεση απέναντι σε δημοσιογράφους με τους οποίους έχει συνεργαστεί επί πολλά χρόνια, γνώση του πως πρέπει να τοποθετείται απέναντι στην τηλεοπτική κάμερα, ήπια και αυστηρή, και καλά οργανωμένη. Βεβαίως, τα δύσκολα δεν έχουν έρθει ακόμα. Θα φανεί πόσο καλά προετοιμασμένη θα είναι μόλις μπούμε βαθύτερα στην πόλωση της προεκλογικής περιόδου και όταν κληθεί σε αντιπαράθεση με τον εκπρόσωπο Τύπου της Ν.Δ για τις εκλογές.

Εάν, όπως πιθανολογείται, αυτός είναι ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος, ίσως δούμε μία μάχη του κέντρου, καθώς αμφότεροι απευθύνονται περισσότερο σε αυτά τα κοινά.

Μέχρις ώρας, πάντως, και παρά την περιπέτεια της υγείας της που την κρατά ακόμα καταβεβλημένη, η επιλογή Τσίπρα παίρνει πολύ καλό βαθμό.

Μερικές από τις αναρτήσεις για τη νέα εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ:

https://twitter.com/NikosS_nt/status/1615440424751038465?s=20&t=zDhdsN30mWCufCt7WnPeEg

https://twitter.com/LUO0W237NtHv4JP/status/1615594918357131264?s=20&t=zDhdsN30mWCufCt7WnPeEg

Σχετικά Άρθρα