Ραγκούσης: Και πριν από 4 χρόνια είχε υποσχεθεί ο κ. Μητσοτάκης την απομάκρυνση των φυλακών Κορυδαλλού

 Ραγκούσης: Και πριν από 4 χρόνια είχε υποσχεθεί ο κ. Μητσοτάκης την απομάκρυνση των φυλακών Κορυδαλλού

«Βολές» κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο Γιάννης Ραγκούσης με αφορμή τη νέα υπόσχεση Μητσοτάκη για απομάκρυνση των φυλακών Κορυδαλλού.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υπενθύμισε ότι το ίδιο ακριβώς είχε κάνει και πριν από 4 χρόνια και οι φυλακές παραμένουν στη θέση τους.

«Ποιος μπορεί να τον ξαναπιστέψει; Κανείς και καμία!», είπε μεταξύ άλλων.

«Σήμερα, ο απερχόμενος πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης σε μία κομματική, προεκλογική μικροσυγκέντρωση έδειξε πόσο πολύ υποτιμά τη νοημοσύνη των κατοίκων του Κορυδαλλού και συνολικά της Β’ Πειραιά.

Αντί να ζητήσει συγγνώμη που 4 χρόνια μετά τις προγραμματικές του δηλώσεις, οι φυλακές παραμένουν στη θέση τους – παρά τις τότε προσωπικές του υποσχέσεις για το αντίθετο – είχε το θράσος να ξαναυποσχεθεί την απομάκρυνσή τους στο αόριστο μέλλον. Ποιος μπορεί να τον ξαναπιστέψει; Κανείς και καμία!», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε: «Το δε προεκλογικό του θράσος είναι τόσο μεγάλο, που για να δικαιολογηθεί για την τετραετή του αδιαφορία για τον Κορυδαλλό, το μόνο έργο που επικαλέστηκε ήταν το μετρό, έργο που και οι πέτρες γνωρίζουν ότι αποτελεί πρωτίστως αποτέλεσμα δουλειάς προηγούμενων κυβερνήσεων.

Ο Κορυδαλλός και η Β´ Πειραιά αξίζουν δικαιοσύνη και ένα καλύτερο μέλλον. Αυτά ακριβώς θα έχουν μετά τις εκλογές».​

Σχετικά Άρθρα