Μοσχάτο/Συγγενής 47χρονης: “Δεν είχε στον ήλιο μοίρα, που τα βρήκε τα λεφτά;”

 Μοσχάτο/Συγγενής 47χρονης: “Δεν είχε στον ήλιο μοίρα, που τα βρήκε τα λεφτά;”

Πολλά είναι τα αναπάντητα ερωτήματα γύρω από το έγκλημα στο Μοσχάτο με θύμα έναν 50χρονο και δράστιδα μία 47χρονη, η οποία ισχυρίζεται πως είχε οικονομικές διαφορές με το θύμα.

Από την πλευρά του, σοκαρισμένος δηλώνει συγγενής της 47χρονης με τα όσα έχουν διαδραματιστεί στο Μοσχάτο και αρνείται  να πιστέψει πως εκείνη έχει προβεί στην αποτρόπαια πράξη.

«Δεν το γνώριζα, ακόμα δεν το πιστεύω ότι αυτό το κορίτσι μπορεί να έχει κάνει κάτι τέτοιο. Εγώ το γνώριζα από πολύ μικρό, από τότε που πηγαίνανε τα δύο τους σχολείο (σ.σ. με πρώην σύζυγο). Είχαν κάποιο δεσμό που έφτασε στον γάμο. Κάτι δεν πήγε καλά αφού έκαναν τρία παιδιά και χώρισαν», ανέφερε αρχικά στο Mega και την εκπομπή Live News.

«Πρόκειται για ένα πολύ καλό παιδί, πάρα πολύ καλό παιδί, ήταν ένα πουλάκι. Ο άνθρωπος καμία φορά δεν ξέρω σε ποιο σημείο μπορεί να φτάσει και να κάνει κάτι το οποίο και πάλι δεν πιστεύω ότι έχει κάνει», πρόσθεσε. «Πού τα βρήκε τα λεφτά αυτή; Πού τα βρήκε; Αφού το κορίτσι αυτό δεν είχε στον ήλιο μοίρα» κατέληξε ο συγγενής της 47χρονης.

Σχετικά Άρθρα