Μοσχάτο: “Ασφυκτικός και μαρτυρικός” ο θάνατος του 50χρονου σύμφωνα με τον ιατροδικαστή

 Μοσχάτο: “Ασφυκτικός και μαρτυρικός” ο θάνατος του 50χρονου σύμφωνα με τον ιατροδικαστή

Σοκάρουν τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης στη σορό του 50χρονου ασφαλιστή στο Μοσχάτο. Το θύμα βρέθηκε να έχει τουλάχιστον 4 σπασμένα πλευρά, με τον ιατροδικαστή να εκτιμά ότι είχε πέσει ξανά θύμα ξυλοδαρμού πριν από 15 ημέρες.

Ο κ. Γεώργιος Ντιλέρνια που πραγματοποίησε την νεκροψία-νεκροτομή προφορικά είπε στους αστυνομικούς ότι από τα ευρήματα φαίνεται ο 50χρονος σε χρονικό διάστημα δυο εβδομάδων ότι είχε δεχτεί τουλάχιστον τρεις επιθέσεις. Βρέθηκαν μάλιστα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, πάνω από 10 κατάγματα στα πλευρά του.

Στο βίντεο που τράβηξε με τις τελευταίες στιγμές του η δράστις μάλιστα, με βάση τις ίδιες πηγές, φέρεται να του φωνάζει: αν δεν σε σκοτώσω εγώ, θα σε σκοτώσουν άλλοι με τόσους που έχεις εξαπατήσει.

Ο θάνατος του ασφαλιστή ήταν ασφυκτικός και μαρτυρικός, ωστόσο αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι το γεγονός ότι δεν φαίνεται να αντέδρασε καθόλου, γι’ αυτό και οι αστυνομικοί ζήτησαν να γίνουν και τοξικολογικές αντιδράσεις. Από την άλλη προκαλούν μεγάλη εντύπωση τα ευρήματα του ιατροδικαστή, καθώς με βάση ιατροδικαστικές πηγές, ένας άνθρωπος με τέτοια ευρήματα πρέπει να υπέφερε από τον πολύ πόνο.

Πηγή: ethnos.gr

Σχετικά Άρθρα