Μοσχάτο: Αναζητούν τη σύζυγο του 50χρονου – Φέρεται να διέφυγε με χρήματα πελατών

 Μοσχάτο: Αναζητούν τη σύζυγο του 50χρονου – Φέρεται να διέφυγε με χρήματα πελατών

Η αστυνομία αναζητεί την σύζυγο του λογιστή που βρέθηκε νεκρός στο Μοσχάτο προκειμένου να δώσει κατάθεση. Ο 50χρονος είχε πει πριν χάσει τη ζωή του, πως η σύζυγός του πήρε τα χρήματα που είχαν στους λογαριασμούς τους από τους πελάτες τους. Μια από τους πελάτες ήταν και η 47χρονη η οποία ήταν στο σπίτι την ώρα του θανάτου και ομολόγησε τη συμμετοχή της στον απαγχονισμό του.

Στην 47χρονη απαγγέλθηκε η κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Η μητέρα της, η οποία βρέθηκε στα Δικαστήρια της Ευελπίδων, όπου οδηγήθηκε η κόρη της, φέρεται να ισχυρίστηκε ότι “η κόρη μου είναι αθώα. Της έχει καταχραστεί λεφτά, που μάζευε μια ζωή”, προσθέτοντας ότι έχει καταχραστεί πολλά χρήματα και από άλλα μέλη της οικογένειας τους.

Η 47χρονη και ο 50 χρονος γνωρίζονταν πολλά χρόνια και σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από μερικές ημέρες στο μαγαζί του στην Καλλιθέα πήγαν κάποια άτομα που είχαν επενδύσει χρήματα σε αυτόν και τον ξυλοκόπησαν

  • Η 47χρονη έχει πει πως πήγε στο σπίτι του 50χρονου επενδυτικού ασφαλιστικού συμβούλου στο Μοσχάτο, προκειμένου να του ζητήσει να της επιστρέψει τα χρήματα που του είχε δώσει για να τα επενδύσει, όμως μετά τις απαντήσεις που έλαβε, άρχισε να τσακώνεται μαζί του.

Όπως κατέθεσε στους αστυνομικούς πέρασε από το λαιμό του άνδρα ένα κορδόνι, με το οποίο προσπάθησε να τον πνίξει. Ο 50χρονος ξέφυγε, κι αφού της είπε ότι δεν ήταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση, στη συνέχεια της είπε πως θα αυτοκτονήσει.

Μάλιστα, έφτασε στο σημείο να ανέβει σε μια καρέκλα και να περάσει μια ζώνη γύρω από το λαιμό του, την οποία στη συνέχεια την έδεσε στο μονόζυγο. Η 47χρονη τότε έσπρωξε την καρέκλα με αποτέλεσμα ο πατέρας των δύο παιδιών να κρεμαστεί.

Η γυναίκα πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Πέμπτη (19.01.2023) και σύμφωνα με πληροφορίες επιμένει στην αθωότητα της. 

Σχετικά Άρθρα