Ηλιόπουλος: Η κ. Μιχαηλίδου χρησιμοποιεί τις ζωές των κακοποιημένων παιδιών ως ντεκόρ για την προεκλογική εκστρατεία

 Ηλιόπουλος: Η κ. Μιχαηλίδου χρησιμοποιεί τις ζωές των κακοποιημένων παιδιών ως ντεκόρ για την προεκλογική εκστρατεία

Πυρά κατά της υφυπουργού Δόμνας Μιχαηλίδου εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος αναφορικά με το θέμα της 12χρονης από τον Κολωνό.

Συγκεκριμένα, όπως έκανε γνωστό η δικηγόρος της οικογένειας, Ασπασία Ταραχοπούλου, «η κ. Μιχαηλίδου αποκάλυψε πού βρίσκεται και πού πάει σχολείο η 12χρονη».

«Η κα Μιχαηλίδου χρησιμοποιεί ακόμα και τις ζωές των κακοποιημένων παιδιών ως ντεκόρ για την προεκλογική της εκστρατεία», σημείωσε ο κ. Ηλιόπουλος σε ανάρτησή του.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Ν. Ηλιόπουλου:

«Η κα Μιχαηλίδου χρησιμοποιεί ακόμα και τις ζωές των κακοποιημένων παιδιών ως ντεκόρ για την προεκλογική της εκστρατεία. Στην περίπτωση της 12χρονης από τον Κολωνό ξεπέρασε κάθε όριο.

Η δικηγόρος του κοριτσιού αποκάλυψε σε συνομιλία της με τους Γιώργο Μελιγκώνη και Γιώργο Τραπεζιώτη στο ραδιόφωνο «Στο Κόκκινο», ότι η κα Μιχαηλίδου με τοποθετήσεις της έχει παραβιάσει κάθε αρχή προστασίας των προσωπικών δεδομένων ενός κακοποιημένου παιδιού. Ταυτόχρονα είπε μια σειρά από ψέματα.

Η πραγματικότητα είναι ότι:

– Το παιδί δεν έχει ενταχθεί σε πρόγραμμα κατ’ οίκον εκπαίδευσης.
– Δεν χορηγείται στο νοικοκυριό το ΚΕΑ (ΕΕΕ).
– Για την εβδομαδιαία συνάντηση με ψυχολόγο είναι αναγκασμένη να διανύει απόσταση 100 χλμ.

Η επικοινωνιακή και ψηφοθηρική αντιμετώπιση θεμάτων προστασίας προσωπικών δεδομένων ευάλωτων και κακοποιημένων παιδιών, δεν μπορεί να κρύψει την πραγματικότητα.

Η πολιτική που υλοποιεί η κα Μιχαηλίδου, μέσα από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, έχει οδηγήσει σε νέα όξυνση της παιδικής φτώχειας. Το αίτημα της πολιτικής αλλαγής είναι ταυτόχρονα και αίτημα για τη δημιουργία ενός ισχυρού πλαισίου παιδικής προστασίας».

Σχετικά Άρθρα