Βρετανία: Αποκαλύψεις σοκ για τον βιαστή αξιωματικό – “Τις μαστίγωνε με την ζώνη”

 Βρετανία: Αποκαλύψεις σοκ για τον βιαστή αξιωματικό – “Τις μαστίγωνε με την ζώνη”

«Το σεξ έγινε πραγματικά βίαιο. Ήθελε να είμαι ίδια με μια πόρνη, αλλά εγώ δεν ήθελα να κάνω τέτοια πράγματα. Ήταν παράξενα, τρελά πράγματα…». Αυτά είναι τα λόγια φρίκης ενός από τα θύματα του 48χρονου αστυνομικού Ντέιβιντ Κάρικ που παραδέχτηκε ότι διέπραξε 24 βιασμούς μέσα σε διάστημα σχεδόν δύο δεκαετιών. Με τις τελευταίες αποκαλύψεις να προκαλούν αποτροπιασμό, ολοένα και περισσότερες λεπτομέρειες έρχονται στη δημοσιότητα φωτίζοντας τη νοσηρή δράση του αξιωματικού. 

Η υπόθεση συγκλονίζει τις τελευταίες ώρες τη Γηραιά Αλβιώνα έχοντας προκαλέσει μπαράζ απολύσεων στη μητροπολιτική αστυνομία του Λονδίνου.  

Γυναίκα που μίλησε στις αρχές που ερευνούσαν τον Κάρικ, αλλά επέλεξε να μην υποβάλει επίσημη καταγγελία, διηγήθηκε τη δική της φρικτή εμπειρία.

Αποκάλυψε ότι ο αστυνομικός χρησιμοποίησε την ιδιότητά του για να την απειλήσει, τη συγκράτησε με τις χειροπέδες και καυχήθηκε ότι ήταν ένας ισχυρός άνδρας που φύλαγε ανώτερους πολιτικούς.

Η γυναίκα κατηγόρησε, δε, τον αστυνομικό ότι τη βίασε περισσότερο από μία φορά, λέγοντας: «Έλεγα όχι και μετά ξυπνούσα με αυτόν από πάνω μου».

Πρόσθεσε ότι ήταν εθισμένος στο σεξ και αλκοολικός που άρχιζε να πίνει στις 7 το πρωί αφού επέστρεφε από τη δουλειά του κατά την οποία φύλαττε υψηλόβαθμους βουλευτές.

«Μαστίγωνε με ζώνες, έσερνε από τα μαλλιά»

Γυναίκες που κατέθεσαν στοιχεία στην αστυνομία θυμήθηκαν πως τους είπε «είμαι αστυνομικός, μπορείτε να με εμπιστευτείτε» και έδειχνε την αστυνομική του κάρτα.

Περιέγραψαν ότι τις έσερνε στο ντους από τα μαλλιά, τις μαστίγωνε με ζώνες και τους έλεγε «είσαι σκλάβα μου, είσαι πόρνη».

Ο 48χρονος βρήκε κάποια από τα θύματά του σε ιστοσελίδες γνωριμιών όπως το Tinder και το Badoo, προτού κανονίσει να συναντηθούν σε μπαρ και χρησιμοποιούσε την ιδιότητά του ως αστυνομικού για να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους.

«Διασκεδαστικός και γοητευτικός»

Οι εισαγγελείς δήλωσαν ότι ο Κάρικ εμφανιζόταν «διασκεδαστικός, γοητευτικός και χαρισματικός», αλλά ήταν «πολύ χειριστικός» και «πολύ σίγουρος για τον εαυτό του, σχεδόν σε σημείο που να είναι αλαζόνας».

Κατά την πρώτη του εμφάνιση στο δικαστήριο στις 4 Οκτωβρίου 2021, ο εισαγγελέας δήλωσε ότι έρευνα στις ηλεκτρονικές συσκευές του αστυνομικού έδειξε αναζητήσεις για «σκληρή» πορνογραφία.

Ο Κάρικ τέθηκε σε διαθεσιμότητα μετά τη σύλληψή του και προφυλακίστηκε, καθώς η έρευνα «πήρε διαστάσεις χιονοστιβάδας» μετά τη δημοσιότητα που πήρε η υπόθεση, σύμφωνα με την αστυνομία.

Ο 48χρονος κρατούμενος, ο οποίος είχε ένα φίδι για κατοικίδιο, ασκούσε έλεγχο πληρώνοντας για δείπνο και ποτά, ώστε οι γυναίκες να αισθάνονται ότι του χρωστούν προτού τις απομονώσει από τους φίλους και τα μέλη της οικογένειάς τους.

Γυναίκες κλειδώνονταν σε ένα ντουλάπι στο σπίτι του, που σύμφωνα με την αστυνομία ήταν μικρότερο από ένα κλουβί σκύλου, για ώρες χωρίς φαγητό, ή τις ανάγκαζε να καθαρίζουν το σπίτι γυμνές.

Σχετικά Άρθρα