ΝΔ: Γιατί δεν κάνει μήνυση ο Τσίπρας στον Καλογρίτσα και στη γραμματέα του;

 ΝΔ: Γιατί δεν κάνει μήνυση ο Τσίπρας στον Καλογρίτσα και στη γραμματέα του;

Τρία ερωτήματα καταθέτει η Νέα Δημοκρατία, μέσω ανακοίνωσης, στον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τη μήνυση που κατέθεσε ο Νίκος Παππάς κατά της γραμματέως του Χρήστου Καλογρίτσα για τα όσα είπε στο Ειδικό Δικαστήριο.

«Κατά παγκόσμια δικονομική πρωτοτυπία, ο κ. Παππάς υπέβαλε – κατά δήλωσή του – μήνυση κατά της γραμματέως του κ. Καλογρίτσα, κ. Διαμαντή, αν και η ίδια δεν κατονομάζει τον ίδιο πουθενά και μιλούσε για μαύρες σακούλες που πήγαιναν στον ΣΥΡΙΖΑ από το γραφείο του κ. Καλογρίτσα», αναφέρει αρχικά η ανακοίνωση από την Πειραιώς και προσθέτει: «Δεν θα ασχοληθούμε με την τύχη μιας μήνυσης, ωστόσο τα ερωτήματα είναι αμείλικτα για τον ίδιο τον κ. Τσίπρα:

1. Για ποιο λόγο δεν έχει μηνυθεί και συνεχίζει να μην μηνύεται ο κ. Καλογρίτσας, ο οποίος ισχυρίζεται τα ίδια από το 2016; Μήπως επειδή φοβούνται στον ΣΥΡΙΖΑ, όσα έχει να προσθέσει, όπως δηλώνει ο ίδιος, σε αυτά που έχει ήδη πει;

2. Για ποιο λόγο δεν μηνύει ο ίδιος ο κ. Τσίπρας τη συγκεκριμένη μάρτυρα που κατέθεσε ενόρκως και επώνυμα στο Ειδικό Δικαστήριο ότι τσάντες με επταψήφια ποσά χρημάτων κατέληγαν στο κόμμα του και τον κ. Καλογρίτσα που λέει τα ίδια χρόνια τώρα;

3. Πού πήγαιναν οι σακούλες με τα «μαύρα» χρήματα, που καταγγέλλεται στο Ειδικό Δικαστήριο, και όλα τα προηγούμενα χρόνια από τον ίδιο τον κ. Καλογρίτσα, ότι κατέληγαν σε στελέχη και ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ; Ποιος τις παραλάμβανε και πού τις διοχέτευε; Υπό ποιου την καθοδήγηση γίνονταν όλα αυτά;».