Μοσχάτο: Βίντεο στο κινητό της 47χρονης από το μοιραίο απόγευμα – “Θα σε σκοτώσω” – Ανθρωποκτονία από πρόθεση η κατηγορία

 Μοσχάτο: Βίντεο στο κινητό της 47χρονης από το μοιραίο απόγευμα –  “Θα σε σκοτώσω” – Ανθρωποκτονία από πρόθεση η κατηγορία

Με το κινητό της τηλέφωνο, φέρεται, σύμφωνα με τις πληροφορίες του iefimerida, η 47χρονη να τραβούσε τον καβγά με τον 50χρονο ασφαλιστή – επενδυτή, το απόγευμα της Δευτέρας, μέσα στο σπίτι του στο Μοσχάτο, με τον οποίο φέρεται να είχε οικονομικές διαφορές.

  • Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, στο βίντεο που εντοπίστηκε, μετά την κατάσχεση του κινητού της, φαίνεται ο 50χρονος να κάθεται στον καναπέ στο σαλόνι και εκείνη να του έχει περάσει ένα κορδόνι στο λαιμό, φωνάζοντας: «Θα σε σκοτώσω, έχεις καταστρέψει τόσο κόσμο».

Όπως περιέγραφαν οι ίδιες πηγές ενημέρωσης, είναι χαρακτηριστικός ο ήχος που ακούγεται, του 50χρονου σαν να ξεροβήχει.

Στο βίντεο ωστόσο δεν έχει καταγραφεί η στιγμή του απαγχονισμού του, που φέρεται να έγινε σε άλλο σημείο του σπιτιού

47χρονη στον ανακριτή: “Βρέθηκα στο λάθος σημείο, την λάθος στιγμή”

“Βρέθηκα σε λάθος σημείο, τη λάθος στιγμή”, φέρεται να υποστήριξε στον ανακριτή η 47χρονη, στην οποία απαγγέλθηκε κατηγορία για ανθρωποκτονία από πρόθεση, για την υπόθεση στο Μοσχάτο. 

Η 47χρονη είχε πάει στο σπίτι του 50χρονου επενδυτικού ασφαλιστικού συμβούλου στο Μοσχάτο, προκειμένου να του ζητήσει να της επιστρέψει τα χρήματα που του είχε δώσει για να τα επενδύσει, όμως μετά τις απαντήσεις που έλαβε, άρχισε να τσακώνεται μαζί του.

  • Όπως κατέθεσε στους αστυνομικούς πέρασε από το λαιμό του άνδρα ένα κορδόνι, με το οποίο προσπάθησε να τον πνίξει. Ο 50χρονος ξέφυγε, κι αφού της είπε ότι δεν ήταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση, στη συνέχεια της είπε πως θα αυτοκτονήσει.

Μάλιστα, έφτασε στο σημείο να ανέβει σε μια καρέκλα και να περάσει μια ζώνη γύρω από το λαιμό του, την οποία στη συνέχεια την έδεσε στο μονόζυγο. Η 47χρονη τότε έσπρωξε την καρέκλα με αποτέλεσμα ο πατέρας των δύο παιδιών να κρεμαστεί.

Η γυναίκα πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Πέμπτη (19.01.2023) και σύμφωνα με πληροφορίες επιμένει στην αθωότητα της. 

Σχετικά Άρθρα