Μοσχάτο: “Μου είχε φάει 200.000 ευρώ”, λέει η 47χρονη για τον λογιστή – Βίντεο ντοκουμέντο λίγο πριν από την τραγωδία με τον 50χρονο

 Μοσχάτο: “Μου είχε φάει 200.000 ευρώ”, λέει η 47χρονη για τον λογιστή – Βίντεο ντοκουμέντο λίγο πριν από την τραγωδία με τον 50χρονο

Για το πόσο των 200.000 ευρώ δολοφόνησε η 47χρονη γυναίκα τον λογιστή της στο Μοσχάτο. Αυτό υποστήριξε η ίδια στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά ότι ήταν το χρέος που πυροδότησε τον μοιραίο διαπληκτισμό το απόγευμα της Δευτέρας. Βίντεο – ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας έχει αποτυπώσει τη 47χρονη να ψάχνει το σπίτι του λογιστή της στην οδό Άνδρου. Σταματάει σε κατάστημα της περιοχής και φέρεται να ρωτά πληροφορίες. Λίγη ώρα αργότερα θα οδηγήσει στο θάνατο τον 50χρονο άνδρα.

«Πέρνα το κεφάλι σου τώρα με τόσα λεφτά που μου έφαγες», φέρεται να είπε στον άνδρα που δημιούργησε θηλιά περνώντας μια ζώνη πάνω από μονόζυγο σε δωμάτιο του διαμερίσματος. Όπως φέρεται να ισχυρίστηκε στη κατάθεση της, βρέθηκε στο σπίτι για να ζητήσει τα χρωστούμενα από τον λογιστή της και έπειτα από διαπληκτισμό πήγε να τον στραγγαλίσει. Αφού εκείνος έδεσε τη θηλιά στο λαιμό του, η 47χρονη κλώτσησε την καρέκλα με αποτέλεσμα ο λογιστής να βρει τραγικό θάνατο.

Οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει λίγο μετά τις 18:20 το απόγευμα τον 50χρονο κρεμασμένο. Από την πρώτη εικόνα οι αρχές εξέταζαν το ενδεχόμενο της αυτοχειρίας, όμως κατά την προανάκριση φαίνεται να προέκυψαν στοιχεία που οδήγησαν τις έρευνες σε διαφορετική κατεύθυνση. Η αστυνομία είχε κληθεί στην περιοχή όταν γείτονας κάλεσε την Άμεση Δράση, καθώς άκουσε φωνές από το διαμέρισμα του 2ου ορόφου. Η 50χρονη γυναίκα που άνοιξε την πόρτα στους αστυνομικούς, σε κατάσταση σοκ, αρχικά δήλωσε ότι βρήκε κρεμασμένο τον άνδρα, ενώ στη συνέχεια ανέφερε ότι υπήρξε διαπληκτισμός.

Σχετικά Άρθρα