Αγγελική Κανελλοπούλου: “Υποφέρω όταν παίζει η Μαρία”

 Αγγελική Κανελλοπούλου: “Υποφέρω όταν παίζει η Μαρία”

Η Αγγελική Κανελλοπούλου, μητέρα της Μαρίας Σάκκαρη, αναφέρει ότι έχει περισσότερο άγχος όταν παίζει το παιδί της.

Περιγράφει πως βίωσε το γεγονός ότι εκείνη ταξίδευε με τη Μαρία και ο άντρας της έμενε πίσω να φροντίζει τα άλλα παιδιά. Παραδέχεται ότι τώρα είναι δυο τους με τον άντρα της και περνούν καλά.

Αναφέρεται επίσης στη συμμετοχή της Μαρίας Σάκκαρη στο Netflix, σε σειρά ντοκιμαντέρ για τους καλυτέρους τενίστες του κόσμου και στα παιδιά της που την «πείραζαν» όταν είδαν διαφήμιση με πρωταγωνίστρια την ίδια.

«Είχα πει θα ξανάρχιζα να ασχολούμαι με το τένις μόνο αν έπαιζε κάποιο από τα παιδιά μου. Έτσι και έγινε. Δεν ήθελα να ασχοληθεί η Μαρία με το τένις γιατί ήξερα πόσο δύσκολη θα ήταν η ζωή της και θα έπρεπε να λείπω πολύ από το σπίτι. Μοίρασα το χρόνο μου και τα παιδιά δεν αισθάνθηκαν ότι τους έλειψα», ανέφερε αρχικά η Αγγελική Κανελλοπούλου.

Ενώ θυμάται στα πρώτα βήματα της κόρης της, Μαρία Σάκκαρη να της λένε: «Στην αρχή έλεγαν στη Μαρία «θα γίνεις καλή σαν τη μαμά σου;» και εκείνη στεναχωριόταν. Έκανα πίσω, μάζευα τα μπαλάκια στην προπόνηση και κατάλαβε ότι δεν υπάρχει κάποιο θέμα μεταξύ μας. Υποφέρω όταν παίζει η Μαρία. Κυρίως όταν την βλέπω από την τηλεόραση».

Επίσης αποκάλυψε ότι τα παιδιά της έμαθαν ποια ήταν όταν στο νηπιαγωγείο τους έλεγαν «η μαμά σας είναι σπουδαία».

«Πήγα να δω τον μπαμπά μου στο γήπεδο, σκόνταψα και για να σταματήσω να κλαίω μου έδωσε ένα μπαλάκι. Εκεί κατάλαβε το ταλέντο μου. Σταμάτησα το τένις όταν ήμουν 25 ετών γιατί ήθελα να φύγω όταν ήμουν ψηλά αλλά και να κάνω οικογένεια», σημείωσε για την προσωπική της πορεία στο τένις.

Σχετικά με τα παιδιά της είπε: «Όλα μου τα παιδιά ζουν στο εξωτερικό. Ευτυχώς περνάμε καλά οι δυο μας με τον σύζυγο», συμπλήρωσε χαρακτηστικά στην εκπομπή Ελένη του Mega.

Η Μαρία Σάκκαρη πρωταγωνιστεί σε μια σειρά αφιερωμένη στο τένις, η οποία προβάλλεται στο Νetflix.

Σχετικά Άρθρα