ΣΥΡΙΖΑ: “Οι πιέσεις στον Βουρλιώτη επιβεβαιώνουν πόσο στημένα ήταν όλα στο Ειδικό Δικαστήριο”

 ΣΥΡΙΖΑ: “Οι πιέσεις στον Βουρλιώτη επιβεβαιώνουν πόσο στημένα ήταν όλα στο Ειδικό Δικαστήριο”

Την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε σημερινή αποκάλυψη για τις πιέσεις που δέχτηκε ο πρόεδρος της Αρχής Ξεπλύματος Μαύρου Χρήματος, Χ. Βουρλιώτης για να ξεκινήσει έρευνα σε βάρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Όπως τονίζει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, αποκαλύφθηκε “τι άθλιες μεθόδους είναι ικανός να επιστρατεύσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης”, ενώ και “επιβεβαιώνεται το πόσο στημένα ήταν όλα στο Ειδικό Δικαστήριο”.

Παρακάτω η σχετική ανακοίνωση:

“Το σημερινό δημοσίευμα του ieidiseis.gr σύμφωνα με το οποίο ο Πρόεδρος της Αρχής Ξεπλύματος μαύρου χρήματος, Χαράλαμπος Βουρλιώτης, δέχτηκε πιέσεις για να ξεκινήσει έρευνα σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, πιέσεις στις οποίες δεν ενέδωσε λέγοντας ότι “δεν παίζει πολιτικά παιχνίδια” επιβεβαιώνει το πόσο στημένα ήταν όλα στο Ειδικό Δικαστήριο με την ψευδομάρτυρα γραμματέα του κ. Καλογρίτσα.

Αποκαλύπτει επίσης τι άθλιες μεθόδους είναι ικανός να επιστρατεύσει ο κ. Μητσοτάκης προεκλογικά, προκειμένου να συμψηφίσει το σκάνδαλο των υποκλοπών, τους Πάτσηδες, τα δισεκατομμύρια των απευθείας αναθέσεων που προκαλούν τη δημοκρατική συνείδηση και το αίσθημα δικαιοσύνης των πολιτών.

Δεν είμαστε όλοι το ίδιο κύριε Μητσοτάκη, ο Ελληνικός λαός το γνωρίζει και θα το επιβεβαιώσει στην κάλπη.”

Σχετικά Άρθρα