Συνεδριάζει εκτάκτως το ΚΥΣΕΑ – Εγκρίνει την ανανέωση της θητείας Φλώρου

 Συνεδριάζει εκτάκτως το ΚΥΣΕΑ – Εγκρίνει την ανανέωση της θητείας Φλώρου

Σύμφωνα με πληροφροίες το ΚΥΣΕΑ θα συνεδριάσει σήμερα τις 10:30 π.μ, προκειμένου να εγκριθεί η ανανέωση της θητείας του Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας (Α/ΓΕΕΘΑ) Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου καθώς επίσης και οι κρίσεις των Αρχηγών Επιτελείων Στρατού, Ναυτικού και Αεροπορίας.

Στην ατζέντα ης συνεδρίασης, που θα πραγματοποιηθεί υπό τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, θα βρίσκονται και οι κρίσεις των Αρχηγών Επιτελείων Στρατού, Ναυτικού και Αεροπορίας.

Το Μέγαρο Μαξίμου επιχειρεί να σταματήσει τον σάλο που δημιούργησαν οι αποκαλύψεις από την έκθεση, σύμφωνα με την οποία ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, εμφανίζεται να έχει αγοράσει σπίτι αξίας 600.000 ευρώ με «μαύρο» χρήμα.

Το αν θα καταφέρει τελικά να το πράξει, είναι μια άλλη συζήτηση.

Υπενθυμίζουμε ότι στην τελευταία συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ, στις 20 Δεκεμβρίου, συζητήθηκαν κυρίως δύο θέματα. Η προμήθεια των νέων κορβετών για το Πολεμικό Ναυτικό και η… πρόθεση της κυβέρνησης να ανανεωθεί για έναν επιπλέον χρόνο η θητεία του Α/ΓΕΕΘΑ Κωσνταντίνου Φλώρου. Αμφότερα παραπέμφθηκαν για τελικές αποφάσεις στην επόμενη συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί τελικά σήμερα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από το Γραφείο του Πρωθυπουργού:

«Στις 10.30 θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την κρίση Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας και Αρχηγών των Γενικών Επιτελείων».

Σχετικά Άρθρα