Στη Μητρόπολη ο Αντώνης Σαμαράς – Ποιοι “γαλάζιοι” θα είναι στην κηδεία

 Στη Μητρόπολη ο Αντώνης Σαμαράς – Ποιοι “γαλάζιοι” θα είναι στην κηδεία

Στη Μητρόπολη Αθηνών με τη σύζυγό του ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς για την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Νωρίτερα από ό,τι ήταν προγραμματισμένο έφτασε στο παρεκκλήσι του Αγίου Ελευθερίου στη Μητρόπολη ο Αντώνης Σαμαράς, για να αποτίσει φόρο τιμής στη σορό του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Χθες, από το επιτελείο του είχε γίνει γνωστό πως θα παραβρεθεί στο παρεκκλήσι στις 10.15, ωστόσο, έφτασε στη Μητρόπολη περίπου ένα τέταρτο πιο νωρίς.

Πάντως, μέχρι αργά χθες το βράδυ, οι πληροφορίες ήταν συγκεχυμένες για τον ακριβή ακριβό γαλάζιων υπουργών και βουλευτών που θα προσέλθουν να αποχαιρετίσουν τον τέως.

Μέχρι στιγμής εκτός από τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τη σύζυγό του Γεωργία, θα παραβρεθούν ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, οι υπουργοί Εσωτερικών Μάκης Βορίδης και Υγείας Θάνος Πλεύρης, οι βουλευτές Βόρειου Τομέα Γιώργος Κουμουτσάκος, Μεσσηνίας Μίλτος Χρυσομάλλης και Περικλής Μαντάς, ο βουλευτής Α Θεσσαλονίκης Δημήτρης Βαρτζόπουλος και η ευρωβουλευτής και βαφτισιμιά του Κωνσταντίνου Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου.

Σχετικά Άρθρα