ΠΑΣΟΚ: Η απόφαση για την Intellexa “αντιπαρατίθεται στην εναγώνια προσπάθεια για τη συγκάλυψη των υποκλοπών”

 ΠΑΣΟΚ: Η απόφαση για την Intellexa “αντιπαρατίθεται στην εναγώνια προσπάθεια για τη συγκάλυψη των υποκλοπών”

Την απόφαση της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων να επιβάλει πρόστιμο 50.000 ευρώ στην εταιρεία Intellexa, σχολιάζει ο Τομέας Θεσμών του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής.

Υπενθυμίζεται ότι η Αρχή διαπίστωσε αδικαιολόγητη καθυστέρηση των εκπροσώπων της εταιρείας Ιntellexa να συνδράμει το έργο της, με στόχο την ολοκλήρωση του ελέγχου σχετικά με την υπόθεση των υποκλοπών.

«Η σημερινή απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα», αναφέρει το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, «είναι ένα ακόμα βήμα στον αγώνα για την αποκάλυψη της αλήθειας και την απόδοση ευθυνών για το σκάνδαλο των υποκλοπών».

Όπως τονίζει, «αντιπαρατίθεται έμπρακτα στην εναγώνια προσπάθεια για τη συγκάλυψή του και αποτελεί επιβεβαίωση του θεσμικού τρόπου με τον οποίο κινήθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής από την πρώτη στιγμή».

Ο Τομέας Θεσμών της Χαριλάου Τρικούπη σημειώνει, μάλιστα, πως «την αποφασιστικότητα, που θα έπρεπε να επιδείξει η κοινοβουλευτική πλειοψηφία στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας και στην Εξεταστική Επιτροπή, ευτυχώς επιδεικνύουν οι αρμόδιες Ανεξάρτητες Αρχές, στις οποίες από την πρώτη στιγμή απευθύνθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης».