Ισόβια στην 30χρονη για τη δολοφονία του 7χρονου γιου της στην Κυψέλη – Τον τεμάχισαν σε εργαλειοθήκη μαζί με τον πατριό του

 Ισόβια στην 30χρονη για τη δολοφονία του 7χρονου γιου της στην Κυψέλη  – Τον  τεμάχισαν σε εργαλειοθήκη μαζί με τον πατριό του

Ισόβια κάθειρξη επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο στην 30χρονη μητέρα για τη φρικιαστική δολοφονία του επτάχρονου γιου της Ανδρέα.

Το ειδεχθές έγκλημα αποκαλύφθηκε πέρυσι, όταν διαπιστώθηκε ότι η κατηγορούμενη με τον πατριό του αγοριού είχαν τσιμεντώσει τη σορό σε ταράτσα διαμερίσματος στην Κυψέλη και στη συνέχεια μετέφεραν τα οστά του σε εργαλειοθήκη!

Η μητέρα του άτυχου αγοριού υποστήριξε στο δικαστήριο ότι δεν σκότωσε εκείνη το παιδί και έριξε όλο το βάρος της ευθύνης στον σύντροφό της, ο οποίος μετά την προφυλάκισή του αυτοκτόνησε στις Φυλακές Κέρκυρας.

«Εγώ είχα πρόβλημα με βιντεοπαιχνιδια και καθόμουνα στο κομπιούτερ. Του έλεγα να σταματήσει να χτυπάει τον Αντρέα. Ένας φίλος του όμως του έδινε συμβουλές να τον χτυπάει με ζώνη. Εγώ έλεγα πως δεν είναι σωστό. Δεν έβαζα τιμωρίες τα παιδιά μου, τα αγαπώ και θα τα αγαπώ για πάντα. Χτυπούσε τα παιδάκια και τα έβαζε τιμωρία. Εγώ δεν έδινα σημασία γιατί φορούσα ακουστικά. Μιλούσα στο τσατ έπαιζα παιχνίδια δεν άκουγα και όλα γίνονταν πίσω μου. Κάποια στιγμή άκουσα ένα γδούπο και πήγα να δω τι γίνεται. Έτρεξε πίσω μου και έλεγε πάρε τη μικρή και φύγε. Θα σε σκοτώσω και σένα και τη μικρή. Θα πω στην Αστυνομία ότι εσύ το έκανες. Φοβήθηκα πάρα πολύ. Όταν γύρισα, μου είπε ότι έθαψε το παιδί στην ταράτσα. Είναι η καλύτερη λύση, είπε, και μη μιλήσεις γιατί θα σε σπάσω στο ξύλο. Μου έδειξε που έθαψε το παιδί», είπε στην απολογία της.

Ο εισαγγελέας της έδρας ζήτησε την ενοχή της κατηγορούμενης, ωστόσο πρότεινε να της επιβληθεί κάθειρξη 15 ετών.

«Είναι σκληρό να προσπαθήσει κάποιος να μπει στη θέση ενός 7χρονου, που έχει καταδικαστεί να ζήσει σε ένα περιβάλλον που το κακοποιεί συστηματικά και αδιαφορεί η γυναίκα που το έφερε στον κόσμο. Μια απίστευτη αδιαφορία. Επικαλείται ότι φοβόταν, ότι έπαιρνε ναρκωτικά που δεν αποδεικνύεται. Έχει μια πλήρη αδιαφορία και αναισθησία για την τύχη των παιδιών της. Έχει εθισμό με τα ηλεκτρονικά παιχνίδια, μπλέκει με τους λάθους ανθρώπους. Όταν βλέπεις έναν άνθρωπο βίαιο, σαδιστή, να βασανίζει τα παιδιά σου, οφείλεις να αντιδράσεις. Αυτή όμως έχει μια ψυχρότητα και μια έλλειψη συναίσθησης του ρόλου της ως μάνα. Ακόμα και αν δεχτούμε ότι δεν ήταν αυτή βίαιη, πώς γίνεται να μην έχει τη στοιχειώδη αντίδραση», είπε μεταξύ άλλων στην αγόρευσή του.