Νέα κόντρα Κούγια και Λέων – “Εμφανίστηκε σαν την π…ή”

 Νέα κόντρα Κούγια και Λέων – “Εμφανίστηκε σαν την π…ή”

Την παρέμβαση του Αλέξη Κούγια προκάλεσαν τα όσα δήλωσε ο Γρηγόρης Λέων στον ΑΝΤ1 για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Όπως είπε ο Αλέξης Κούγιας, «κάποιοι δεν αντέχουν τον διάλογο. Μου κάνει εντύπωση που θέλει να κάνει και πολιτική καριέρα και δεν γνωρίζω εάν θα την έκανε, εάν δεν είχε κονιορτοποιήσει το τεκμήριο της αθωότητας της κατηγορούμενης. Είναι ο πρώτος στον οποίο θα κάνει μήνυση και αγωγή η Ρούλα Πισπιρίγκου, θα γίνει αναφορά και στα πειθαρχικά όργανα του Ιατρικού Συλλόγου».

Ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου τόνισε για τον κ. Λέων ότι «χωρίς να είναι πραγματογνώμονας ή τεχνικός σύμβουλος, χωρίς να έχει έχει νεκροτομήσει κανένα από τα τρία παιδιά βγαίνει στην τηλεόραση και στρέφεται κατά των συναδέλφων του που ήταν πραγματογνώμονες στην υπόθεση. Λέει ότι κανένας ιατροδικαστής δεν έχει διαφορετική άποψη, αλλά οι θεσμικοί ιατροδικαστές, που τους όρισε η Δικαιοσύνη, έχουν άλλη άποψη».

Ο Αλέξης Κούγιας οργισμένος κατηγόρησε τον Γρηγόρη Λέων ότι «εμφανίστηκε σαν την π…ή» και αναρωτήθηκε «με ποιο δικαίωμα εμφανίζεται όλη την ημέρα στις τηλεοράσεις».

Σχετικά Άρθρα