Μπιμπίλας: “Οφείλω μεγάλο ευχαριστώ στο Πέτρο Φιλιππίδη”

 Μπιμπίλας: “Οφείλω μεγάλο ευχαριστώ στο Πέτρο Φιλιππίδη”

Για τους ρυθμούς της ζωής και της καριέρας του, τις σημαντικές συναντήσεις του και τη συμβολή του στο Ελληνικό #MeToo μίλησε ο ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας στην ΕΡΤ και την εκπομπή ΣΤΟΥΝΤΙΟ 4.

«Κλείνω τα 67 σε λίγες μέρες και έχω διατηρήσει την παιδικότητα μου. Με έχει βοηθήσει ο χαρακτήρας μου. Η αισιοδοξία μου και η αγάπη για το φως της ζωής. Κοιμάμαι μόνο 4,5 – 5 ώρες τη νύχτα» είπε χιουμοριστικά ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών ενώ αποκάλυψε ότι «Το πάθος μου είναι ότι ερωτεύομαι παράφορα».

«Γενικά ντύνομαι λίγο εξτρίμ. Παλιότερα με παρουσίαζαν ως έναν τύπο λίγο trash όμως μου έχουν ζητήσει συγγνώμη», δήλωσε για τις αντιδράσεις που έχουν προκαλέσει οι στυλιστικές του επιλογές.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη συμβολή του στο ελληνικό #MeToo: «Μετά τα γεγονότα του #MeToo κάποιοι ένιωσαν ότι δεν είμαι τόσο φίλος τους όμως εγώ τους έχω μέσα στην καρδιά μου. Μπορεί να έχω φυλάξει ένα κομμάτι της καρδιάς μου ακόμη και για τους ανθρώπους που έχουν κατηγορηθεί για πολύ άσχημα πράγματα. Αλλά δεν μπορώ να δικαιολογήσω κάποιον για επιλήψιμα πράγματα. Όταν ήρθε αυτή η κρίσιμη ώρα έπρεπε να διαλέξω πλευρά και διάλεξα την πλευρά των βασανισμένων ανθρώπων. Στην τελευταία δίκη με την πολύωρη κατάθεση μου, θεωρώ ότι ήταν ένα από τα πιο δύσκολα κομμάτια της ζωής μου. Μη νομίζετε ότι όλα αυτά είναι εύκολα. Μη νομίζετε ότι δεν είναι πλήγμα στη ζωή μου να βλέπω φίλους μου να γκρεμίζονται».

Για τις σημαντικές προσωπικότητες που πέρασαν από την επαγγελματική του πορεία επισήμανε: «Οφείλω μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς που έπαιξαν ρόλο στην καριέρα μου. Θα πω και τον Πέτρο Φιλιππίδη. Δεν μπορώ να μην του χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ που ήμουν τόσα χρόνια πλάι του, άσχετο τι έχει γίνει μετά. Ελπίζω ότι μετά τη δίκη κάποια στιγμή να βρεθούμε».

«Αν και ο Πέτρος είπε ότι κανείς δεν μπορεί να με κοιτάξει στα μάτια, θα τον κοιτάξω στα ματιά και θα του πω πολλά πράγματα» συμπλήρωσε.

Σχετικά Άρθρα