Κρήτη: 26χρονη πιάστηκε στη μηχανή του κιμά – Της ακρωτηρίασαν το χέρι

 Κρήτη: 26χρονη πιάστηκε στη μηχανή του κιμά – Της ακρωτηρίασαν το χέρι

Έχασε τελικά το χέρι της η 26χρονη γυναίκα που τραυματίστηκε σε μηχανή με κιμά. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού προσωπικού δεν κατέστη δυνατό να σωθεί το χέρι της άτυχης γυναίκας με αποτέλεσμα να ακρωτηριαστεί.

Η 26χρονη, μετά τον σοβαρότατο τραυματισμό της, εισήχθη στο χειρουργείο του ΠΑΓΝΗ προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με μέρος του μηχανήματος στο χέρι.

Το σοκαριστικό εργατικό δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα το πρωί σε κρεοπωλείο στο Ασήμι Ηρακλείου. Τότε, κατά τη διάρκεια εργασιών το χέρι της 26χρονης εργαζόμενης γυναίκας πιάστηκε στη μηχανή του κιμά από το σημείο του καρπού.

Επικράτησε έντονη αναστάτωση με τους συναδέλφους της, έντρομους, να ειδοποιούν τις αρχές. Μάλιστα, στο σημείο έσπευσαν άνδρες της ΕΜΑΚ προκειμένου να απεγκλωβίσουν το χέρι της άτυχης 26χρονης.

Όπως αναφέρουν νεότερες πληροφορίες, οι άνδρες της ΕΜΑΚ αφαίρεσαν τον μεγαλύτερο όγκο του μηχανήματος ωστόσο έμεινε κάποιο καθώς έπρεπε να αφαιρεθεί με τη συνδρομή γιατρών.