Κολωνός: Ξέσπασε σε κλάματα η μητέρα της 12χρονης στο δικαστήριο – “Αν δεν είχα 8 παιδιά, θα αυτοκτονούσα”

 Κολωνός: Ξέσπασε σε κλάματα η μητέρα της 12χρονης στο δικαστήριο – “Αν δεν είχα  8 παιδιά, θα αυτοκτονούσα”

Την αποφυλάκισή της ζήτησε ενώπιον του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό που έχει πέσει θύμα βιασμού και μαστροπείας. 

Η μητέρα της ανήλικης από τον Κολωνό περιμένει μια θετική απόφαση, ενώ στο δικαστήριο ήταν και τα παιδιά της τα οποία δύο φορές προσπάθησαν να την πλησιάσουν και να  της μιλήσουν.

«Περιμένω μια θετική απόφαση για να μπορέσω να συμπαρασταθώ στα παιδιά μου σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για την οικογένειά μας», ήταν τα λόγια της μιλώντας στο Star πριν αποχωρήσει από την Ευελπίδων και να οδηγηθεί και πάλι στη φυλακή.

Να σημειωθεί ότι η μητέρα του ανήλικου κοριτσιού ζήτησε από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών την άρση της προσωρινής κράτησης ή την αντικατάσταση με περιοριστικού όρους. «Έδωσε όλες τις εξηγήσεις που έπρεπε και για καταθέσεις και για μηνύματα, είμαι αισιόδοξος. Φέραμε επιπλέον στοιχεία από γείτονες και καθηγητές», ήταν τα λόγια  συνηγόρου της Απόστολου Λύτρα. 

«Μαμά σ’ αγαπάμε, κάνε κουράγιο…»

Στο πλευρό της μητέρας βρέθηκαν τα δυο μεγαλύτερα παιδιά της, τα οποία από την πρώτη στιγμή υποστηρίζουν ότι δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση. Η μεγαλύτερη κόρη της, μάλιστα, όταν είδε τη μητέρα της να μπαίνει στο δικαστήριο, κατέβασε τη μάσκα και της φώναξε: «Πάμε μαμά…». «Μαμά σ’ αγαπάμε, κάνε κουράγιο…», φέρεται να φώναξαν τα παιδιά της κατά την αποχώρηση της μητέρας τους και ζήτησαν να της μιλήσουν.

«Στηρίζουμε την μητέρα μας και πιστεύουμε στην αθωότητά της. Είμαστε στο πλευρό της και ελπίζουμε σύντομα κι εκείνη στο δικό μας. Ξέρουμε την αλήθεια και ξέρουμε πως δεν έχει γίνει τίποτα, πάντα ήταν στο πλάι μας.», υπογράμμισαν τα παιδιά. 

Έβαλε τα κλάματα η μητέρα

Όπως αναφέρει το Star, η μητέρα της 12χρονης έβαλε τα κλάματα στο δικαστήριο κατά το τέλος της διαδικασίας, η οποία είχε διάρκεια τρεις ώρες. «Φορτισμένο (κλίμα) από πλευράς της μητέρας η οποία θεωρεί ότι είναι άδικα στην φυλακή , έκλαιγε και έλεγε ότι θέλει να προστατεύσει τα παιδιά της.», ανέφερε η συνήγορος της μητέρας, Ασπασία Τριχοπούλου. 

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η μητέρα απευθυνόμενη στους δικαστικούς λειτουργούς είπε: «Βοηθήστε με να μπορέσω να πάω στα παιδιά μου. Είναι βαριά η κατηγορία αυτή για μια μάνα, η κατηγορία της μαστροπείας. Αν δεν σκεφτόμουν ότι έχω οκτώ παιδιά θα είχα βάλει τέλος στη ζωή μου».

Σχετικά Άρθρα