Ένταση και καταγγελίες στη δίκη Φιλιππίδη: “Ο δικηγόρος Μίντζιας πίσω από την πλεκτάνη εις βάρος μου”

 Ένταση και καταγγελίες στη δίκη Φιλιππίδη: “Ο δικηγόρος Μίντζιας πίσω από την πλεκτάνη εις βάρος μου”

Ενταση σημειώθηκε στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη. Ο κατηγορούμενος για έναν βιασμό και δύο απόπειρες, Πέτρος Φιλιππίδης, ισχυρίζεται πως «ο δικηγόρος Μίντζιας» βρίσκεται «πίσω από την πλεκτάνη εις βάρος μου».

Ειδικότερα, ο ηθοποιός ισχυρίστηκε εκ νέου πως πρόκειται για οργανωμένο σχέδιο. «Απευθυνόμενος προς το δικαστήριο σας θέλω να συμπληρώσω ότι ήρθαν στα χέρια μου έγγραφα από τα αποδεικνύεται ότι ο δικηγόρος Αλέξανδρος Μίντζιας συνήγορος της πρώτης και της τρίτης καταγγέλλουσας έχει συστήσει εταιρία μαζί με τον αδελφό της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους, Ηλία Παπαχαραλάμπους. Πρόκειται για εταιρεία διαχείρισης καλλιτεχνών. Εκπροσωπεί τις κύριες Δροσάκη, Παπαχαραλάμπους, Αναστασοπούλου, αλλά και την κόρη της Εβελίνας Παππούλια, Αφροδίτη Λιάντου η οποία έκλεισε μόλις χθες χορηγικό πακέτο» ανέφερε.

Όπως πρόσθεσε η συνήγορός του, Κική Πακιρτζίδου, έδρα της εταιρείας είναι το γραφείο του κ. Μίντζια.

«Σκοπός της εταιρίας είναι η προβολή και η προώθηση των καλλιτεχνών» συμπλήρωσε η δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη που διάβασε αναλυτικά όσα αναφέρονται στο σάιτ του πρακτορείου. «Έχει πελάτες στο σάιτ mega, alpha, star. Ποιος έχει τη δύναμη στα μέσα;» είπε η κα Πακιρτζίδου, σύμφωνα με το dikastiko.gr.

Κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης του Πέτρου Φιλιππιδη και της συνηγόρου του, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους -που βρίσκεται στη δικαστική αίθουσα- σηκώθηκε αρκετές φορές, φανερά εκνευρισμένη για όσα ακούστηκαν.

“Κίνητρο το χρήμα”

«Είναι οργανωμένο, υποκινούμενο, το κίνητρο είναι το χρήμα. Είναι οικονομικό το θέμα» επανέλαβε στη συνέχεια ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Πρόεδρος: Τα έγγραφα αφορούν το συνήγορο κ. Μίντζια. Θεωρείτε ότι πίσω από το οργανωμένο σχέδιο είναι ο συγκεκριμένος άνθρωπος;

Φιλιππίδης: Δεν έχω να προσθέσω κάτι περαιτέρω.