O Μπρους Γουίλις άλλαξε την διαθήκη του και αποκλήρωσε την Ντέμι Μουρ – Γιατί το έκανε

 O Μπρους Γουίλις άλλαξε την διαθήκη του και αποκλήρωσε την Ντέμι Μουρ – Γιατί το έκανε

Έκπληξη προκαλεί η είδηση ότι ο Μπρους Γουίλις αποκλήρωσε από την διαθήκη του, την οποία έχει συντάξει εδώ και περίπου μια δεκαετία, την πρώην σύζυγό του, Ντέμι Μουρ.

Σύμφωνα με την ισπανική Μarca αλλά και το radaroline, ο ηθοποιός του Χόλιγουντ άλλαξε την διαθήκη του και απέκλεισε από αυτή την Ντέμι Μουρ, αλλά αφήνει 1 εκατ. δολάρια σε κάθε μία από τις 3 κόρες που απέκτησαν μαζί, Ράμερ, Σκάουτ και Ταλούλα.

Ο λόγος που το έκανε

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας, η τροποποίηση της διαθήκης έγινε τώρα, καθώς η αφασία από την οποία πάσχει ο 67χρονος σταρ του «Πολύ σκληρός για να πεθάνει», εξελίσσεται και εμποδίζεται η επικοινωνία με το περιβάλλον του. Να σημειωθεί ότι η καθαρή αξία της περιουσίας του ηθοποιού αγγίζει τα 250 εκατ. δολάρια.

Πηγή από το περιβάλλον του ηθοποιού αναφέρει ότι ο Μπρους Γουίλις προέβη σε αυτή την κίνηση για να προστατέψει από μελλοντικές διαμάχες τις δύο μικρότερες κόρες 8 και 10 ετών, που απέκτησε με την νυν σύζυγό του, Έμμα Χέμινγκ.

«Ο Μπρους ήθελε να βεβαιωθεί ότι η νέα οικογένειά του θα είναι καλά» πρόσθεσε η πηγή.

Τα δημοσιεύματα σημειώνουν ότι η κίνηση του Μπρους Γουίλις να αποκόψει τη Μουρ από τη διαθήκη του, δικαιολογείται, αν αναλογιστεί κανείς ότι η περιουσία της ηθοποιού είναι μεγάλη, για να προσφέρει στην ίδια και στις κόρες της όλα όσα χρειάζονται.

Άτομο που γνωρίζει καλά τον Μπρους Γουίλις ανέφερε: «Η διαθήκη του Μπρους στην πραγματικότητα ανανεώθηκε πριν από χρόνια, αφού παντρεύτηκε την Έμμα το 2009, τροποποιήθηκε μετά τη γέννηση των παιδιών τους και στη συνέχεια ανανεώθηκε πάλι, όταν ήταν πλέον ξεκάθαρο ότι η υγεία του Μπρους είχε βληθεί».

Η Ντέμι Μουρ φαίνεται να μην ενοχλείται από αυτή την απόφασή του.

Σχετικά Άρθρα