ΤΖΟΚΕΡ: Στη Θεσσαλονίκη ο πρώτος μεγάλος νικητής του 2023 – 3 ευρώ μόλις κόστισε το τυχερό δελτίο των 6,1 εκατ. ευρώ

 ΤΖΟΚΕΡ: Στη Θεσσαλονίκη ο πρώτος μεγάλος νικητής του 2023 – 3 ευρώ μόλις κόστισε το τυχερό δελτίο των 6,1 εκατ. ευρώ

Δημήτρης Παπατάσος, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μπήκε το 2023 για έναν Θεσσαλονικιό, που κέρδισε περισσότερα από 6,1 εκατομμύρια ευρώ στην πρώτη κατηγορία του ΤΖΟΚΕΡ. Ο μεγάλος νικητής είχε καταθέσει το δελτίο του σε κατάστημα ΟΠΑΠ στην οδό Βασιλίσσης Όλγας 227, το οποίο κόστισε μόλις 3 ευρώ . «Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που φέραμε τύχη σε έναν από τους πελάτες του καταστήματος μας. Από το πρωί δεν έχει σταματήσει να χτυπά το τηλέφωνο. Όλη η πόλη συζητά για το ευτυχές γεγονός», τονίζει ο κ. Δημήτρης Παπατάσος, ιδιοκτήτης του τυχερού καταστήματος ΟΠΑΠ.

Όσον αφορά το τυχερό δελτίο, ο κ. Παπατάσος υπογραμμίζει: «Ο μεγάλος νικητής δεν είχε συμπληρώσει τυχαία τα νούμερα που κληρώθηκαν, καθώς ήταν προσωπικές του επιλογές. Το τυχερό δελτίο είχε συμπληρωμένες έξι στήλες και κόστισε μόλις 3 ευρώ».

Ποδαρικό στις επιτυχίες

Ο νικητής των 6.156.960 ευρώ αποτελεί την πρώτη σημαντική επιτυχία που καταγράφει το κατάστημα ΟΠΑΠ του κ. Παπατάσου, μετά από πέντε χρόνια λειτουργίας. «Το νέο έτος άλλαξε τη ζωή ενός συμπολίτη μας και έφερε ένα πλατύ χαμόγελο στα δικά μας πρόσωπα. Μακάρι να ακολουθήσουν και άλλες επιτυχίες μέσα στη χρονιά», σημειώνει ο κ. Παπατάσος.

Το τυχερό κατάστημα του κ. Παπατάσου στη Θεσσαλονίκη

Σχετικά Άρθρα