Ληστεία στο Παλαιό Φάληρο: Ο μικρός γιος λύθηκε με ψαλίδι κι απελευθέρωσε την οικογένεια

 Ληστεία στο Παλαιό Φάληρο: Ο μικρός γιος λύθηκε με ψαλίδι κι απελευθέρωσε την οικογένεια

Τον τρόμο έζησε τετραμελής οικογένεια στο Παλαιό Φάληρο όταν το βράδυ της Τρίτης εισέβαλαν στο σπίτι ληστές.

Η εισβολή των ληστών σημειώθηκε στις 12.30 το βράδυ όταν ο 55 επιχειρηματίας επέστρεφε σπίτι του. Εξω από την είσοδο οι τρεις δράστες του είχαν στήσει καρτέρι και υπό την απειλή όπλου τον ανάγκασαν να ξεκλειδώσει για να μπουν μέσα. Εκείνη την ώρα στο σπίτι ήταν η σύζυγός του και τα δύο παιδιά του ηλικίας 21 και 17 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 55χρονος πατέρας φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως οι δράστες φορούσαν κουκούλες και το μόνο που έβλεπαν εκείνος και η οικογένειά του ήταν τα μάτια τους. Μιλούσαν σπαστά ελληνικά και τους έδεσαν πισθάγκωνα, εκτός από τον μικρό του γιο. Εκείνος με ένα ψαλίδι, σιγά σιγά, κατάφερε να λυθεί και να τους απελευθερώσει για να ειδοποιήσουν στη συνέχεια την αστυνομία.

Επιπλέον, ο 55χρονος είπε πως οι τρεις κακοποιοί έμειναν μέσα στο διαμέρισμα περίπου 45 λεπτά ψάχνοντας για χρήματα, χρυσαφικά και οτιδήποτε άλλο θα μπορούσαν να αρπάξουν. Αφού πήραν ό,τι εντόπισαν, τράπηκαν σε φυγή.

Η περιγραφή της συζύγου του 55χρονου επιχειρηματία για τη ληστεία

Νωρίτερα η σύζυγος του 55χρονου επιχειρηματία, μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, για τον εφιάλτη που έζησε η οικογένεια της.

Ειδικότερα, η γυναίκα τόνισε ότι είναι καλά στην υγεία της αυτή την ώρα. Ολα συνέβησαν στις 12:30 το βράδυ, όταν 3 άτομα εισέβαλλαν στο σπίτι, τους απείλησαν, τους έδεσαν και τους έκλεψαν, ανέφερε η 55χρονη, ενώ παράλληλα δεν γνωρίζει το μέγεθος της λείας των ληστών.

Πηγή: iefimerida.gr

Σχετικά Άρθρα