Συγκλονίζει ο 22χρονος που έπεσε για τον Σταυρό: “Νιώθω να σαν να μου έχουν κόψει τα χέρια”

 Συγκλονίζει ο 22χρονος που έπεσε για τον Σταυρό: “Νιώθω να σαν να μου έχουν κόψει τα χέρια”

Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε στον Θεολόγο Λοκρίδας το πρωί των Θεοφανείων όταν ομάδα νεαρών έπεσαν στη θάλασσα για να πιάσουν το σταυρό.

Επειδή οι περισσότεροι ήξεραν ότι τα νερά εκεί είναι ρηχά έπεσαν πηδώντας με τα πόδια. Ένας 22χρονος, ωστόσο, με καταγωγή από Μαλεσίνα, που διαμένει στην Αττική, έκανε βουτιά με το κεφάλι και τα χέρια, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

«Νιώθω να σαν να μου έχουν κόψει τα χέρια» είπε μιλώντας στο Mega ο Γιάννης Καλλέργης.Ο 22χρονος μετά βίας κουνά τα δάχτυλά του, όντας καθηλωμένος στο κρεβάτι του νοσοκομείου με νάρθηκα και στα δύο χέρια.

Ο άτυχος νέος υπεβλήθη σε πολύωρο χειρουργείο στο δεξί του χέρι ενώ αναμένεται να χειρουργηθεί και στο αριστερό. «Όταν έπεσε ο σταυρός, έκανα μακροβούτι ως συνήθως με τα χέρια μπροστά και έτσι τα χεριά έσπασαν μέσα στη θάλασσα. Οι αγκώνες μου άνοιξαν προς τα έξω αντί προς τα μέσα» υπογράμμισε ο Γιάννης Καλλέργης περιγράφοντας τη στιγμή του τραυματισμού του.

«Είμαι ο μόνος που έπεσα έτσι και έγινε το κακό. Ήταν τόσο ρηχά που οι αγκώνες μου ήταν έξω από το νερό» πρόσθεσε ο ίδιος. «Ο Γιάννης έτσι έχει μάθει να πέφτει. Ευτυχώς που έπεσε και με τα χέρια, γιατί αν έπεφτε με το κεφάλι αντιλαμβάνεστε ότι μπορεί να μην ήταν και εν ζωή», τόνισε από την πλευρά του ο πατέρας του.

Δύο γιατροί, βρέθηκαν τυχαία στο σωστό σημείο την κατάλληλη στιγμή και έδωσαν τις πρώτες βοήθειες στον 22χρονο. Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ο ημιλιπόθυμος Γιάννης μεταφέρθηκε από το Κέντρο Υγείας της περιοχής στο νοσοκομείο της Λαμίας και αφού σταθεροποιήθηκε, μεταφέρθηκε αρκετές ώρες αργότερα σε ιδιωτικό νοσοκομείο των Αθηνών, όπου παραμένει.

Σχετικά Άρθρα