Ο Ντάνι Άλβες ερευνάται για σεξουαλική επίθεση – “Χόρευα και περνούσα καλά”

 Ο Ντάνι Άλβες ερευνάται για σεξουαλική επίθεση – “Χόρευα και περνούσα καλά”

Στις αρχές Δεκεμβρίου ο Ντάνι Άλβες έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Εθνικής Βραζιλίας (στα 39 του αγωνίστηκε στο Μουντιάλ του Κατάρ και έγινε ο γηραιότερος που έχει φορέσει τη φανέλα της σελεσάο), αλλά πλέον βρίσκεται μπλεγμένος σε μια πολύ δυσάρεστη περιπέτεια.

Ο πρώην αμυντικός της Μπαρτσελόνα και της της μεξικανικής Πούμα, βρέθηκε στη Βαρκελώνη για την αλλαγή του νέου χρόνου μαζί με την Ισπανίδα σύντροφο του Τζοάανα Σανθ, ωστόσο όπως είχε αποκαλύψει η εφημερίδα ABC, μια κοπέλα κατήγγειλε ότι δέχθηκε σεξουαλική επίθεση από τον πολύπειρο άσο στο νυχτερινό κλαμπ που διασκέδαζαν.

Ο Άλβες είχε αρνηθεί τις κατηγορίες, ωστόσο σήμερα δικαστήριο της Βαρκελώνης ανέφερε σε ανακοίνωσή του ότι ξεκίνησε διαδικασία «για φερόμενο έγκλημα σεξουαλικής επίθεσης ως αποτέλεσμα της καταγγελίας που κατέθεσε μια γυναίκα για γεγονότα που φέρεται να συνέβησαν σε νυχτερινό κέντρο στη Βαρκελώνη τον περασμένο μήνα».

Η ανακοίνωση δεν ανέφερε συγκεκριμένα το όνομα του Άλβες, αλλά μια εκπρόσωπος του δικαστηρίου επιβεβαίωσε στο Reuters ότι ήταν το πρόσωπο για το οποίο έγινε η καταγγελία.

Άνθρωπος από το περιβάλλον του Άλβες, σχολίασε στο Reuters ότι ο παίκτης «αρνείται κατηγορηματικά» όλους τους ισχυρισμούς, ενώ ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής σε τηλεοπτική του συνέντευξή την περασμένη εβδομάδα, είπε ότι ήταν στο κλαμπ με άλλους ανθρώπους, αλλά αρνήθηκε οποιαδήποτε τέτοια συμπεριφορά.

«Χόρευα και περνούσα καλά χωρίς να εισβάλω στο χώρο κανενός. Δεν ξέρω ποια είναι αυτή η κυρία… Πώς θα μπορούσα να το κάνω αυτό σε μια γυναίκα;», είπε χαρακτηριστικά…

Σχετικά Άρθρα