Καινούργιου: Έξαλλη με το σχόλιο του Μπαλάσκα για “πλαστικοποιημένους”

 Καινούργιου: Έξαλλη με το σχόλιο του Μπαλάσκα για “πλαστικοποιημένους”

Με αφορμή την υπόθεση ξυλοδαρμού, για την οποία κατηγόρησε τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ η μνηστή του και το ξέσπασμα του Ανδρέα Μικρούτσικου, ο οποίος αναφέρει πως το ζευγάρι χρησιμοποιεί ένα πολύ ευαίσθητο θέμα, απλά και μόνο για την προβολή του, ο αστυνομικός Σταύρος Μπαλάσκας έκανε δηλώσεις επί του θέματος.

Ο αστυνομικός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και ακούγοντας το ρεπορτάζ που θέλει το ζευγάρι να τα βρήκε ξανά και να αντάλλαξε φιλιά στο δικαστήριο, ενώ και οι δύο κατέθεσαν μηνύσεις εναντίον του άλλου, θέλησε να σχολιάσει την υπόθεση.

«Δεν μπορεί ο κάθε πλαστικοποιημένος να κάνει άστοχη κινητοποίηση Αρχής», δήλωσε αρχικά ο Σταύρος Μπαλάσκας.

Στο σημείο αυτό, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να παρέμβει, αναφέροντας πως δεν έχουν κάποια σχέση οι πλαστικές του με την υπόθεση.

Κατερίνα Καινούργιου:«Άστοχο το “πλαστικοποιημένος”, δεν δέχομαι αυτόν τον χαρακτηρισμό για κανέναν»

«Άστοχο το σχόλιο κύριε Μπαλάσκα. Επειδή έχω βρεθεί να με χτυπάει για το αντίστοιχο θέμα ένας δικηγόρος. Ό,τι έχει κάνει ο καθένας στην εμφάνισή του είναι δικαίωμά του. Παιδιά, πλαστικοποιημένος δεν ακούσαμε όλοι; Δεν δέχομαι αυτόν τον χαρακτηρισμό για κανέναν. Ούτε για άνδρα, ούτε για γυναίκα. Είτε πλαστικοποιημένος, είτε αδύνατος, είτε έτσι, είτε αλλιώς», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Σχετικά Άρθρα