Άγιος Στέφανος: Πέντε ανήλικοι ξυλοκόπησαν 16χρονο – Έγραφαν σε βίντεο – Συλλήψεις

 Άγιος Στέφανος: Πέντε ανήλικοι ξυλοκόπησαν 16χρονο – Έγραφαν σε βίντεο – Συλλήψεις

Ομάδα πέντε ανηλίκων 14 και 15 ετών επιτέθηκε χθες το μεσημέρι σε 16χρονο στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου με έναν εξ αυτών να καταγράφει σε βίντεο με το κινητό του την άγρια επίθεση.

Η αστυνομία συνέλαβε έναν 15χρονο καθώς και τους γονείς του για παραμέληση ανηλίκου ενώ είναι σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμών και των άλλων νεαρών που έχουν ταυτοποιηθεί.

Αναζητήσεις

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 15χρονος συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας κατηγορούμενος για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία και για μη έκδοση δελτίου ταυτότητας.

Σε βάρος 4 ανηλίκων ( 2 ημεδαπών, 14 και 15 ετών και 2 αλλοδαπών, 14 και 15 ετών), που ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται ως συνεργοί του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία για –κατά περίπτωση- επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία και παράβαση του νόμου περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Η επίθεση

Οι πέντε ανήλικοι επιτέθηκαν και τραυμάτισαν τον 16χρονο ημεδαπό στο κεφάλι, με γροθιές και ξύλινο αντικείμενο. Μάλιστα κατά τη διάρκεια της επίθεσης, ο 14χρονος αλλοδαπός βιντεοσκοπούσε το συμβάν.

Έπειτα από αναζητήσεις, οι Αστυνομικοί του ΑΤ Αγίου Στεφάνου κατάφεραν να εντοπίσουν τον 15χρονο τον οποίο οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Στεφάνου, όπου και συνελήφθη.

Επιπρόσθετα, συνελήφθησαν και οι γονείς του 15χρονου για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, μεσημβρινές ώρες της 9-1-2023, στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αγίου Στεφάνου, 15χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία και για μη έκδοση δελτίου ταυτότητας.

Σε βάρος 4 ανηλίκων ( 2 ημεδαπών, 14 και 15 ετών και 2 αλλοδαπών, 14 και 15 ετών), που ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται ως συνεργοί του ανωτέρω κατηγορούμενου, σχηματίστηκε δικογραφία για –κατά περίπτωση- επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία και παράβαση του νόμου περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Ειδικότερα, μεσημβρινές ώρες της 9-1-2023, οι ανωτέρω κατηγορούμενοι, επιτέθηκαν και τραυμάτισαν 16χρονο ημεδαπό στο κεφάλι, με γροθιές και ξύλινο αντικείμενο. Κατά τη διάρκεια της επίθεσης, ο 14χρονος αλλοδαπός βιντεοσκοπούσε το συμβάν.

Έπειτα από αναζητήσεις, οι ανωτέρω αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν τον 15χρονο ημεδαπό, τον οποίο οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Στεφάνου, όπου και συνελήφθη.

Επιπρόσθετα, συνελήφθησαν και οι γονείς του 15χρονου για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Σχετικά Άρθρα