Βιασμός 15χρονου στο Ίλιον: Ελεύθερος ο 8ος κατηγορούμενος

 Βιασμός 15χρονου στο Ίλιον: Ελεύθερος ο 8ος κατηγορούμενος

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή, ο 15χρονος κατηγορούμενος για τον βιασμό του συνομήλικού του, στο Ίλιον. Πρόκειται για τον τελευταίο της παρέας των οκτώ ανηλίκων, που κατηγορούνται για τον κατ’ εξακολούθηση ομαδικό βιασμό του 15χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο 15χρονος φέρεται να είπε στην απολογία του ότι καταδικάζει απερίφραστα τα περιστατικά βίας που έγιναν εις βάρος του θύματος. «Ουδέποτε ήμουν παρών σε κάποιο απ’ αυτά ούτε γνώριζα το παραμικρό. Γι’ αυτό και δεν εμφανίζομαι σε κανένα βίντεο ούτε υπάρχει καμία συνομιλία μου με κάποιον από τους εμπλεκόμενους», φέρεται να απολογήθηκε.

Ήταν λίγο μετά τις 10 το πρωί, όταν ο 15χρονος κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον ανακριτή ανηλίκων. Δεν είχε συλληφθεί με την αυτόφωρη διαδικασία και ως εκ τούτου είχε πάρει προθεσμία προκειμένου να παρουσιαστεί σήμερα στον ανακριτή, με τη συνοδεία δικηγόρου.

Σημειώνεται ότι από τους κατηγορούμενους που έχουν απολογηθεί, οι έξι έχουν κριθεί προφυλακιστέοι και ο έβδομος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, αφού για λίγες ημέρες δεν είχε συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας του.

Σχετικά Άρθρα