Ουρανία Δημακοπούλου: “Τα 6,5 ml κεταμίνης είναι θεραπευτική δόση” – Ξεκίνησε η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου

 Ουρανία Δημακοπούλου: “Τα 6,5 ml κεταμίνης είναι θεραπευτική δόση” –  Ξεκίνησε η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου

Ξεκίνησε η δίκη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, του ενός εκ των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη από την Πάτρα.

Κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία από πρόθεση είναι η μητέρα της, Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία αρνείται πως έβλαψε το παιδί της.

Την 34χρονη εκπροσωπεί ο Αλέξης Κούγιας που διατείνεται ότι η πελάτισσά του είναι αθώα. 

Στο Μικτό Ορκωτό όπου εκδικάζεται η υπόθεση, ο Αλέξης Κούγιας σύστησε στην κατηγορούμενη και την οικογένεια Πισπιρίγκου την ιατροδικαστή – πραγματογνώμονα Ουρανία Δημακοπούλου. Η κυρία Δημακοπούλου θα βρεθεί στο δικαστήριο προς υποστήριξη της αθωότητας της 34χρονης. Ο κ. Κούγιας σύστησε την ιατροδικαστή στην Ρούλα Πισπιρίγκου μέσα στο δικαστήριο λέγοντάς της σύμφωνα με τον ALPHA: «ήρθε η ώρα να σου συστήσω το πυρηνικό όπλο, την Ουρανία Δημακοπούλου». Η ιατροδικαστής κάθισε πίσω από την κατηγορούμενη και παρακολούθησε τη διαδικασία. 

«Τα 6,5 ml κεταμίνης είναι θεραπευτική δόση»

Εξω από τα δικαστήρια, η κυρία Δημακοπούλου δήλωσε για την κεταμίνη, πως σύμφωνα με τη διεθνή βιβλιογραφία, «τα 6,5 ml δεν είναι θανατηφόρα δόση αλλά θεραπευτική». Τόνισε, πως το γεγονός ότι παλαιότερα είχε κρατήσει πιο επιφυλακτική στάση οφειλόταν στο ότι πρώτον δεν είχε λάβει γνώση του συνόλου της έκθεσης των ιατροδικαστών και δεύτερον ότι οι δηλώσεις της είχαν μεταφερθεί αποσπασματικά.