Απάντηση Οικονόμου στο σποτ ΣΥΡΙΖΑ: “Με βίντεο δεν στεγάστηκε κανείς”

 Απάντηση Οικονόμου στο σποτ ΣΥΡΙΖΑ: “Με βίντεο δεν στεγάστηκε κανείς”

Απάντηση στο νέο βίντεο της σειράς «how to» που προβάλλει ο ΣΥΡΙΖΑ και, προσωπικά, ο Αλέξης Τσίπρας δίνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

«Η Νέα Δημοκρατία το ‘χει, ο ΣΥΡΙΖΑ το ψάχνει. Στα 500 ευρώ μάς άφησε ο κ. Τσίπρας τον κατώτατο μισθό, τον φτάσαμε 713, και την Άνοιξη θα τον αυξήσουμε κι άλλο. Δημιουργήσαμε ήδη 270.000 νέες θέσεις εργασίας. Το φοιτητικό επίδομα στέγασης, από 1000 ευρώ επί ΣΥΡΙΖΑ, το ανεβάσαμε στα 1500 και στα 2000 ευρώ για συγκατοίκηση. Ξεκίνησαν τα επιδοτούμενα προγράμματα για την απόκτηση ιδιόκτητης κατοικίας από νέους ανθρώπους. Στη virtual reality του ΣΥΡΙΖΑ απαντάμε με #πράξεις», αναφέρει ο Γιάννης Οικονόμου.

Και καταλήγει: «ΥΓ: Με βίντεο δεν στεγάστηκε κανείς. Όπως και κανείς δεν πήγε πουθενά με μετρό-μουσαμάδες».

Το νέο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ

Μετά το άκρως πετυχημένο πρωτοχρονιάτικο teaser o πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Αλ. Τσίπρας με ανάρτηση στα social media παρουσιάζει το πρόβλημα της στέγης σε συνάρτηση και με τα εισοδήματα των νέων. «Θες να φύγεις από το πατρικό σου; Τα πράγματα είναι πολύ εύκολα… ή μήπως όχι;» γράφει στην ανάρτησή του ο Αλ. Τσίπρας και ακολουθεί ένα νεανικό και με χιούμορ βίντεο.

Η στέρηση των υλικών προϋποθέσεων της αυτόνομης διαβίωσης είναι τέτοια που αποτρέπει την ανεξαρτητοποίηση από την πατρική/μητρική οικογένεια και καταδικάζει τους νέους και τις νέες σε ένα καθεστώς διαρκούς ανασφάλειας, εργασιακής, οικονομικής και ευρύτερης, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τις προσδοκίες τους από τη ζωή.

Σχετικά Άρθρα