Αλιάκμονας: “Πιστεύω ότι το μωρό μου ζει” λέει η 29χρονη

 Αλιάκμονας: “Πιστεύω ότι το μωρό μου ζει” λέει η 29χρονη

H 29χρονη από τη Βέροια που ομολόγησε πως η ίδια έριξε στα παγωμένα νερά του Αλιάκμονα το μόλις 11 μηνών κοριτσάκι της.

Παρόλα αυτά, όπως ανέφερε ο δικηγόρος που έχει αναλάβει την υπεράσπισή της, Αντώνης Μπιδέρης, «επιμένει ότι το παιδί της παραμένει ζωντανό και δεν έχει αντιληφθεί ότι έχει φύγει από τη ζωή. Μέχρι και αυτήν την ώρα επιμένει και ελπίζει το παιδί να είναι εν ζωή». 

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η 29χρονη ανέφερε σήμερα το πρωί, κατά τη διάρκεια της αναπαράστασης, πως «μου λένε ψέματα ότι το παιδί μου έχει πεθάνει, πιστεύω ότι ζει».

Ο δικηγόρος της δήλωσε ότι άλλαξαν πλέον τα δεδομένα και περιμένουν την αυριανή ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, καθώς αύριο Τρίτη, η 29χρονη αναμένεται να μεταφερθεί στη Θεσσαλονίκη για ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, έπειτα από αίτημα του ανακριτή.Τις προηγούμενες ημέρες ισχυριζόταν, όπως και ενώπιον του ανακριτή που αποφάσισε την προφυλάκισή της, ότι αφαιρέθηκε με το κινητό της, το 11 μηνών βρέφος διέφυγε της προσοχής της, μπουσούλησε και έπεσε στο ποτάμι. Υποστήριζε μάλιστα πως δεν το βοήθησε γιατί δεν γνώριζε κολύμπι και δεν ήθελε να μπει στο νερό. Ισχυριζόταν ότι το αγαπούσε και δεν θα του έκανε κακό. Η 29χρονη έχει νοσηλευτεί 10 φορές κατά το παρελθόν σε ψυχιατρικά ιδρύματα. Η αναπαράσταση διήρκεσε μία ώρα και 40 λεπτά, ενώ η 29χρονη φέρεται να αναρωτήθηκε πώς το μωρό της βρέθηκε σε άλλη προβλήτα από αυτήν στην οποία το πέταξε εκείνη. 

Σχετικά Άρθρα