Ξυλόκαστρο: Η αποκάλυψη που σοκάρει πίσω από την τραγωδία με τη νεκρή υπάλληλο

 Ξυλόκαστρο: Η αποκάλυψη που σοκάρει πίσω από την τραγωδία με τη νεκρή υπάλληλο

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Τα αιτία του δυστυχήματος με θύμα, την 45χρονη υπάλληλο καθαριότητας που τραυματίστηκε και πέθανε ακαριαία, όταν αυτοκίνητο έπεσε πάνω στο απορριμματοφόρο, την ώρα που η γυναίκα εργαζόταν, αναζητούν οι Αρχές.

Το εργατικό δυστύχημα/τροχαίο, έγινε όταν λίγο μετά τις 6.30 το πρωί οι υπάλληλοι στην καθαριότητα με το δημοτικό όχημα πραγματοποιούσαν αποκομιδή απορριμάτων στο Κάτω Πιτσά στην παλαιά εθνική οδό Κορίνθου – Πατρών.

Αυτοκίνητο, που οδηγούσε ένας άνδρας υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, προσέκρουσε με ταχύτητα πάνω στο απορριμματοφόρο και χτύπησε την 45χρονη γυναίκα υπάλληλο του Δήμου που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στο ανυψωτικό ώστε να αδειάσει τα σκουπίδια.

Σε σοκ ο οδηγός – Η τραγική λεπτομέρεια που σοκάρει

Η εργαζόμενη διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείου Κορίνθου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό της.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου, που έχει τραυματιστεί ελαφρά και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Κορίνθου, είναι σε κατάσταση σοκ. Πρόκειται για 36χρονο από την Καλλιθέα Ξυλόκαστρου. Σύμφωνα με όσα μεταδίδονται, ερευνάται αν είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ, ενώ προσεχώς αναμένεται να καταθέσει στην αστυνομία.

Αίσθηση προκαλεί στο μεταξύ, μια τραγική λεπτομέρεια από το παρελθόν. Κάτοικοι αναφέρουν, σύμφωνα με το protothema.gr, πως πριν 20 χρόνια, ο πατέρας του 36χρονου οδηγού, είχε σκοτώσει πεζό με το αυτοκίνητό του.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για το δυστύχημα

«Σήμερα (8.1.2023) το πρωί, στο 43ο χιλιόμετρο της Παλαιάς Εθνικής Οδού Κορίνθου – Πατρών, Ι.Χ. επιβατηγό, που οδηγούσε 36χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε με Δ.Χ.Φ. απορριμματοφόρο όχημα, που οδηγούσε 53χρονος ημεδαπός και επέβαιναν 45χρονη ημεδαπή και 23χρονος ημεδαπός. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός της 45χρονης και ο τραυματισμός του 36χρονου οδηγού», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της αστυνομίας.

Η 45χρονη, σύμφωνα με την αστυνομία, εκείνη την στιγμή βρισκόταν, στην ειδική θέση του απορριμματοφόρου για τους υπαλλήλους καθαριότητας.

Προανάκριση για τα αίτια του τροχαίου δυστυχήματος διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης.

Σχετικά Άρθρα