Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Σε κρίσιμη κατάσταση στο “Υγεία” μετά το βαρύ εγκεφαλικό

 Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Σε κρίσιμη κατάσταση στο “Υγεία” μετά το βαρύ εγκεφαλικό

Με σοβαρά προβλήματα υγείας νοσηλεύεται στο ιδιωτικό θεραπευτήριο «Υγεία» ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος. Τον τελευταίο χρόνο ο ίδιος έχει νοσηλευτεί αρκετές φορές για διαφορετικούς λόγους, ενώ έχει νοσήσει και με κορονοϊό, γεγονός που λειτούργησε επιβαρυντικά στην υγεία του.

Ειδικότερα, ο 82χρονος σήμερα Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ είχε προσβληθεί από κοροναϊό και τον Ιανουάριο και τον Δεκέμβριο του 2022, ενώ τον Δεκέμβριο του 2021 είχε πάλι εισαχθεί στο νοσοκομείο με πνευμονία.

Το τελευταίο ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη ήταν στις 16 Δεκεμβρίου 2021 και είχε μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου στην Αργολίδα.

Ο τέως βασιλιάς νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας εδώ και αρκετές ημέρες. Δεν είναι διασωληνωμένος, αλλά η επαφή του με το περιβάλλον είναι πολύ περιορισμένη, σύμφωνα με τους γιατρούς.

Στο πλευρό του σε αυτή τη μάχη για τη ζωή του βρίσκεται η οικογένειά του. Τα παιδιά του, τα οποία διαμένουν σε χώρες του εξωτερικού, έχουν έρθει στην Αθήνα, ενώ επρόκειτο να φτάσουν και οι αδελφές του, Σοφία και Ειρήνη, από την Ισπανία.

Σχετικά Άρθρα