Πέθανε ο Παναγιώτης Τζένος, Διευθυντής των Παραπολιτικών, σε ηλικία 46 ετών

 Πέθανε ο Παναγιώτης Τζένος, Διευθυντής των Παραπολιτικών, σε ηλικία 46 ετών

Πέθανε ο δημοσιογράφος και διευθυντής των «Παραπολιτικών», Παναγιώτης Τζένος «έφυγε» από τη ζωή από ανακοπή καρδιάς σε ηλικία 46 ετών. Ο δημοσιογράφος, όπως ανέφεραν αρχικά τοπικά σαίτ (tempo24.news και gnomip), υπέστη ανακοπή καρδιάς την ώρα που βρισκόταν σε ξενοδοχείο στην Άνω Πόλη της Πάτρας.

Στη συνέχεια διακομίστηκε στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» το οποίο βρισκόταν σε επιφυλακή για την υποδοχή του και συνεχίστηκε επί 40 λεπτά η προσπάθεια ανάνηψης, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Η είδηση του θανάτου του έχει συγκλονίσει την Πάτρα, καθώς ο Παναγιώτης Τζένος κατάγεται από την Αχαϊα. Για τον αιφνίδιο θάνατό του θα γίνει νεκροψία προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια που τον προκάλεσαν. Ήδη δε σχηματίζεται δικογραφία από την Αστυνομία. Μεγάλη θλίψη και σοκ προκάλεσε το άκουσμα της είδησης στον δημοσιογραφικό κόσμο.

Ο Παναγιώτης Τζένος ήταν παντρεμένος με τη δημοσιογράφο και αντιδήμαρχο Πειραιά Ανδριάνα Ζαρακέλη και έχουν ένα γιό 14 ετών.

Η ανακοίνωση του Ομίλου των Παραπολιτικών

«Ο γενικός διευθυντής μέσων του ομίλου των Παραπολιτικών έφυγε από την ζωή «προδομένος» από την καρδιά του, σήμερα αργά το απόγευμα. Ευρισκόμενος στην ιδιαίτερή του πατρίδα, την Πάτρα, υπέστη έμφραγμα και παρά τις επίμονες προσπάθειες των ιατρών του ΕΚΑΒ, δεν κατέστη εφικτό να επανέλθει η καρδιά του, με αποτέλεσμα να διαπιστωθεί ο θάνατός του.

Όλοι οι εργαζόμενοι των Παραπολιτικών βρίσκονται στο πλευρό της συζύγου του, Ανδριάνας Ζαρακέλη, του γιου του Γιάννη και ολόκληρης της οικογένειας του Παναγιώτη Τζένου».

Σχετικά Άρθρα