Νέα ρουκέτα από Πολάκη: Καταγγέλλει βουλεύτρια της ΝΔ για μπίζνες με το Δημόσιο

 Νέα ρουκέτα από Πολάκη: Καταγγέλλει βουλεύτρια της ΝΔ  για μπίζνες με το Δημόσιο

Συνέχεια στο σκάνδαλο παραβίασης του Συντάγματος μέσω της σύναψης συμβάσεων με το δημόσιο φαίνεται πως επιφυλάσσουν και άλλα στελέχη της κυβέρνησης, με μία ακόμη γαλάζια βουλεύτρια να φέρεται να ακολουθεί τις μεθόδους των πρώην βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέα Πάτση και Θέμη Χειμάρα, έχοντας εισπράξει από το Δημόσιο περισσότερα από εκατό χιλιάδες ευρώ, όπως καταγγέλλεται.

Ειδικότερα, η βουλεύτρια Θεσσαλονίκης, Άννα Ευθυμίου, «παραβίαζε (αν και δικηγόρος) κι ΑΥΤΗ το Σύνταγμα, παρέχοντας νομικές υπηρεσίες σε σταθερή βάση προς τον ΕΦΚΑ. Συνολικό ποσό είσπραξης: 106.672€», όπως αποκαλύπτει σε ανάρτησή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, δίνοντας συνέχεια στο πρόσφατο δημοσίευμα της στήλης «Μικροπολιτικός» της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ» για επικείμενες εξελίξεις στο σκάνδαλο διασπάθισης δημόσιου χρήματος από κυβερνητικά στελέχη.

«Στους κόλπους της ΚΟ της ΝΔ ερευνούν εξονυχιστικά και την περίπτωση τρίτου βουλευτή που φέρεται να είχε συνάψεις συμβάσεις με το Δημόσιο. Και ουδείς αποκλείει εξελίξεις και σε αυτό το μέτωπο – που είναι αυτονόητο ότι τρέφει την αντιπολίτευση. Για να μειώσω τον βαθμό δυσκολίας του κουίζ, αποκαλύπτω ότι πρόκειται για μέλος της γαλάζιας ΚΟ γένους θηλυκού, από τη βόρεια Ελλάδα» αναφερόταν, μεταξύ άλλων, στο εν λόγω δημοσίευμα.

«”Αβλεψία” κι εδώ των συνεργατών; Ή κι αυτή δεν γνώριζε το Σύνταγμα και της διέφυγε ότι κονόμησε πάνω από 100.000€ από παράνομη παροχή υπηρεσιών; Ή ήταν τόσο “αμελητέο” το ποσό, αν συγκριθεί με αυτά του Πάτση, του Χειμάρα ή τα 4,2 εκατ. που ήθελε να “τσιμπήσει” ο Μαραβέγιας), που θεωρούσε ότι δεν θα ασχοληθεί κανένας μαζί της;» σημειώνει ο Π. Πολάκης στην ανάρτησή του, η οποία συνοδεύεται μάλιστα από τις σχετικές συμβάσεις της βουλεύτριας με τον ΕΦΚΑ.

Σχετικά Άρθρα