Η ομάδα που απέρριψε ο Ρονάλντο για χάρη της Αλ Νασρ

 Η ομάδα που απέρριψε ο Ρονάλντο για χάρη της Αλ Νασρ

Ο «θόρυβος» της μεταγραφής του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Αλ Νασρ κόπασε και το επόμενο βήμα για τον Πορτογάλο σούπερ σταρ είναι να κάνει ντεμπούτο με τον σαουδαραβικό σύλλογο, κάτι που αναμένεται να συμβεί το πιθανότερο στις 21 Ιανουαρίου όταν θα έχει εκτίσει την ποινή δύο αγωνιστικών για το σπασμένο κινητό οπαδού.

Φυσικά η… απορία μεγάλης μερίδας των φιλάθλων για την επιλογή του CR7 στη δύση της καριέρας του παραμένει ζωηρή, ειδικά από τη στιγμή που ο ίδιος δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ότι απέρριψε προτάσεις από όλον τον κόσμο: Βόρεια Αμερική (MLS), Νότια Αμερική (Βραζιλία), Ωκεανία (Αυστραλία) αλλά και Ευρώπη.

Μία εκ των επίσημα ενδιαφερόμενων, μάλιστα, αποκάλυψε πως κινήθηκε για την απόκτηση του προσεχώς 38χρονου σούπερ σταρ. Ο λόγος για την Κορίνθιανς, η οποία σύμφωνα με τον πρόεδρό της, Ντουίλιο Μοντέιρο Άλβες, προσέφερε διετές συμβόλαιο συνεργασίας στον CR7, με ανάλογες απολαβές του συμβολαίου που είχε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μάλιστα, ο Άλβες επιβεβαίωσε, χωρίς να κατονομάσει κλαμπ ή πρωτάθλημα, ότι πράγματι ο Ρονάλντο είχε προτάσεις από τη Γηραιά Ήπειρο, εκεί που αγωνίζεται από την αρχή της καριέρας του.

«Κάναμε πρόταση στον Κριστιάνο. Με μισθό ίσο με αυτόν που λάμβανε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για δύο χρόνια, χάρη στη βοήθεια των χορηγών. Γνωρίζω ότι είχε επίσης προτάσεις από την Ευρώπη. Αλλά αυτή από τη Σαουδική Αραβία ήταν 20 φορές υψηλότερη.

Μίλησα έξι, εφτά φορές με τον Μέντες και στο τέλος στείλαμε την πρόταση μέσω ενδιάμεσου. Έκανα την πρόταση και μέχρι και εγώ ο ίδιος ήλπιζα να μη τη δεχτεί. Αστειεύομαι, είχαμε ήδη ειδοποιήσει πολλούς συνεργάτες. Πίστευα ότι έπρεπε να προσπαθήσουμε. Ο Γουίλιαν κι ο Ρενάτο Αουγκούστο το έβρισκαν αστείο, αλλά στο τέλος η πρόταση έγινε. Όταν διοικείς την Κορίνθιανς, πρέπει να κοιτάς τους κορυφαίους του πλανήτη», δήλωσε ο Άλβες.

Σχετικά Άρθρα