ΝΔ: Πληροφορίες για δύο ακόμη βουλευτές από Βόρεια Ελλάδα και Πελοπόννησο που έκαναν έργα με το Δημόσιο

 ΝΔ: Πληροφορίες για δύο ακόμη βουλευτές από Βόρεια Ελλάδα και Πελοπόννησο που έκαναν έργα με το Δημόσιο

Αναστάτωση φαίνεται να επικρατεί στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, μετά τις πληροφορίες για δύο ακόμη βουλευτές που φέρονται να έκαναν δουλειές με το Δημόσιο. Όπως αποκάλυψε η στήλη “Μικροπολιτικός” των “Νέων, γυναίκα βουλευτής από την Βόρεια Ελλάδα φέρεται να έχεις συνάψει συμβάσεις με το Δημόσιο.

Αναλυτικά το δημοσίευμα των “Νέων”

«Στους κόλπους της ΚΟ της ΝΔ ερευνούν εξονυχιστικά και την περίπτωση τρίτου βουλευτή που φέρεται να είχε συνάψεις συμβάσεις με το Δημόσιο. Και ουδείς αποκλείει εξελίξεις και σε αυτό το μέτωπο – που είναι αυτονόητο ότι τρέφει την αντιπολίτευση. Για να μειώσω τον βαθμό δυσκολίας του κουίζ, αποκαλύπτω ότι πρόκειται για μέλος της γαλάζιας ΚΟ γένους θηλυκού, από τη βόρεια Ελλάδα», επισημαίνεται χαρακτηριστικά για το θέμα το οποίο, όπως όλα δείχνουν, αναμένεται να έχει και συνέχεια.

Επίσης, ο δημοσιογράφος Κώστας Πουλακίδας, μέσω του avgi.gr, υποστηρίζει πως ακόμη ένας βουλευτής βρίσκεται υπό την επίβλεψη του Μαξίμου για τον ίδιο ακριβώς λόγο, τοποθετώντας τον σε εκλογική περιφέρεια της Πελοποννήσου.

Σχετικά Άρθρα