Ελάχιστες πιθανότητες αποφυλάκισης για την Εύα Καϊλή

 Ελάχιστες πιθανότητες αποφυλάκισης για την Εύα Καϊλή

Στις φυλακές του Χάρεν στο Βέλγιο παραμένει η Εύα Καϊλή που κατηγορείται για την εμπλοκή της στο σκάνδαλο που συγκλονίζει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, το Qatar Gate.

Η Εύα Καϊλή ζητά από τις Αρχές του Βελγίου να βλέπει το παιδί της, κάτι που ουδέποτε της απαγορεύθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες του Mega.

Πληροφορίες από τις βελγικές Αρχές διαβεβαιώνουν πως η κ. Καϊλή, όπως και οποιαδήποτε μητέρα που κρατείται εκεί, μπορούν να βλέπουν τα παιδιά τους ανά πάσα ώρα σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους που υπάρχουν.

Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα για τις κρατούμενες μητέρες να κρατήσουν το παιδί τους στη φυλακή, καθώς υπάρχουν όλα όσα ενδέχεται να χρειαστούν.

Σημειώνεται ότι πληροφορίες του MEGA αναφέρουν πως η πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, έχει ήδη δει το παιδί της.

Ελάχιστες οι πιθανότητες να αποφυλακιστεί

Την ίδια στιγμή, συνεχίζεται ο αγώνας της νομικής της εκπροσώπησης προκειμένου να αφεθεί ελεύθερη. Ωστόσο, όπως επισημαίνεται, οι πιθανότητες μιας ενδεχόμενης αποφυλάκισης της είναι ελάχιστες. Οι δικηγόροι της Ελληνίδας ευρωβουλευτού τηρούν επιφυλακτική στάση απέναντι στην αποφυλάκισή της.

Το περιβάλλον Καϊλή μιλά από την άλλη για πλεκτάνη μεγάλων συμφερόντων στην πλάτη της, ενώ ακόμα βρίσκονται στο μικροσκόπιο τα έγγραφα που συνέδεσαν την ευρωβουλευτή με τραπεζικές καταθέσεις στον Παναμά.