Βέροια: “Η μητέρα σκότωσε το βρέφος για εκδίκηση”, λέει ο παππούς της 29χρονης

 Βέροια: “Η μητέρα σκότωσε το βρέφος για εκδίκηση”, λέει ο παππούς της 29χρονης

Ενώπιον του ανακριτή απολογήθηκε σήμερα (4/1) η 29χρονη, που φέρεται να πέταξε την 11 μηνών κόρη της στα παγωμένα νερά του Αλιάκμονα, και κρίθηκε προφυλακιστέα. Η 29χρονη επιμένει ότι μετανιώνει για το ότι άφησε αβοήθητο το βρέφος, ενώ ισχυρίζεται ότι «μπουσούλησε μόνο του» και έπεσε στο φράγμα.

Ο παππούς της 29χρονης, μιλώντας στο STAR, είπε ότι η εγγονή του ήθελε να εκδικηθεί τον πρώην σύντροφό της και πατέρα του παιδιού.

«Για εκδίκηση το έκανε, στον σύντροφό της. Δεν ξέρω πώς έγινε αυτό. Αν ήξερα ότι θα γινόταν, θα τη μάζευα. Μου είπε ότι θα πήγαινε το παιδί στην παιδική χαρά, πού να φανταστώ ότι θα γινόταν αυτό;», είπε συντετριμμένος.

Παράλληλα, ο πατέρας του παιδιού, μιλώντας επίσης στο STAR τόνισε ότι επέμενε να το αναγνωρίσει. «Της έλεγα να πάμε να κάνουμε τεστ DNA, για να αναγνωρίσω το παιδί. Της έδινα χρήματα για το φαγητό του, τους γιατρούς του. Πήγαινα το έπαιρνα. Έκανα τα πάντα και το έχασα», ανέφερε. Σήμερα το κοριτσάκι θα γινόταν ενός έτους, όπως είπε.

«Δεν έχω πάει ακόμα στο χώμα που είναι θαμμένο το παιδί μου. Έκανα τα πάντα να το αναγνωρίσω. Ενδιαφερόμουν κι έπεφτα σε τοίχο. Του είχα αγοράσει κούνια, παιχνίδια, ρούχα. Τώρα θα γυρίσει πίσω το παιδί; Θα το ξαναβάλω στην κούνια του; Πού να φανταστώ ότι θα ζήσω τέτοιο πράγμα», πρόσθεσε.

Ο ίδιος ενημερώθηκε από την αστυνομία για το συμβάν.

«Πού να φανταστώ ότι πρώτη μέρα του χρόνου θα ζήσω τέτοιο πράγμα; Πάει το παιδί μου, δε θα το ξαναδώ. Θα πήγαινα δικαστικά για να το διεκδικήσω, αλλά δεν πρόλαβα», είπε χαρακτηριστικά.

Συγκλονισμένη είναι και η μητέρα του και γιαγιά του μωρού. «Δεν την πειράξαμε την κοπέλα, γιατί μας το έκανε αυτό; Γιατί σκότωσε το κοριτσάκι μας; Ήταν η αδυναμία μου», είπε κλαίγοντας.

Σχετικά Άρθρα