Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Λαγκαδά έπειτα από ξυλοδαρμό – Επεισόδιο με πολίτη

 Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Λαγκαδά έπειτα από ξυλοδαρμό – Επεισόδιο με πολίτη

Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ ενός πολίτη και του προέδρου της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Λαγκαδά, σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, σε καφετέρια της Θεσσαλονίκης.

Αρχικά, οι δύο άνδρες είχαν μία έντονη λογομαχία για οικονομικές διαφορές, όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες. Ωστόσο, δεν άργησαν να ανάψουν τα αίματα και η κατάσταση να ξεφύγει. Όπως ανακοίνωσε, μάλιστα, ο δήμος Λαγκαδά, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Γιώργος Ξενιτίδης έπεσε θύμα ξυλοδαρμού.

Σύμφωνα με το thestival.gr, στο επεισόδιο ενεπλάκη στη συνέχεια ακόμη ένα άτομο.

Οι τρεις εμπλεκόμενοι στο επεισόδιο οδηγήθηκαν στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, όπου υπέβαλαν μηνύσεις και με εντολή Εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθεροι. Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ, μετέβη σε νοσοκομείο της πόλης για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος Λαγκαδά κάνει λόγο για άνανδρη επίθεση σε βάρος του Γιώργου Ξενιτίδη και καταδικάζει το περιστατικό.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Η διοίκηση του Δήμου Λαγκαδά σύσσωμη καταδικάζει την άνανδρη επίθεση που δέχθηκε χθες το μεσημέρι ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Λαγκαδά Γιώργος Ξενιτίδης.

Σε μια δημοκρατική και πολιτισμένη κοινωνία οποιαδήποτε διαφορά έχουν οι πολίτες με έναν αιρετό λύνεται με διάλογο και μόνο. Συμπεριφορές όπως τραμπουκισμοί και ξυλοδαρμοί είναι απόλυτα καταδικαστέες. Εύχομαι στον φίλο και συνάδελφο Γιώργο καλή ανάρρωση», δήλωσε ο Δήμαρχος Λαγκαδά, Ιωάννης Ταχματζίδης.

Σχετικά Άρθρα