Λάρισα: Γυναίκα καταδικάστηκε επειδή χτύπησε με μπουνιά τον σύζυγο της

 Λάρισα: Γυναίκα καταδικάστηκε επειδή χτύπησε με μπουνιά τον σύζυγο της

Ποινή φυλάκισης 21 μηνών με τριετή αναστολή επέβαλε σήμερα (4/1) το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας σε μια γυναίκα από τη Ρωσία για τα αδικήματα της σωματικής βλάβης σε ανήλικο και ενήλικο.

Σύμφωνα με το Larissanet, το ενδοοικογενειακό επεισόδιο σημειώθηκε χθες το απόγευμα στη Λάρισα. Η γυναίκα κατηγορείται από τον σύζυγό της ότι άρπαξε από τα μαλλιά την 4 ετών κόρη τους και άρχισε να τη χτυπάει. Αργότερα η γυναίκα ετοιμάστηκε για να αποχωρήσει από το σπίτι και αφού ο σύζυγός της δεν έφερε αντίρρηση, λέγοντας πως προτεραιότητα είναι το παιδί του, η γυναίκα αρχικά τον χαστούκισε και στη συνέχεια τον γρονθοκόπησε.

Ο άντρας κατέθεσε επίσης πως ανάλογο περιστατικό με χειροδικία της γυναίκας του προς το πρόσωπο του υπήρξε και στο παρελθόν, όταν ζούσαν στο εξωτερικό.

Η γυναίκα, από την πλευρά της, παραδέχτηκε ότι χτύπησε τον σύζυγο της επισημαίνοντας ωστόσο ότι και ο ίδιος βιαιοπράγησε εναντίον της, ενώ για την κόρη της είπε πως δεν την άρπαξε από τα μαλλιά αλλά από το γιακά του ρούχου της.

Η κατηγορούμενη κατέθεσε πως προσπαθούσε να ηρεμήσει την κόρη της η οποία αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας. Ισχυρίστηκε, επίσης, ότι είναι στρεσαρισμένη και πάσχει από κατάθλιψη και ότι ζήτησε επανειλημμένως βοήθεια από τον άντρα της, ο οποίος αδιαφορούσε. Η ίδια περιέγραψε μια δύσκολη κατάσταση στο σπίτι και επεσήμανε ότι τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγος της χρειάζονται βοήθεια.

Ο σύζυγός της ωστόσο υποστηρίζει ότι «είναι ένας βίαιος χαρακτήρας. Δεν είναι θέμα ψυχολογίας».

Τελικά, το δικαστήριο αποφάσισε την ποινή φυλάκισης της γυναίκας.

Σχετικά Άρθρα