Τα σπαρακτικά λόγια του παππού της 30χρονης που έριξε το βρέφος στο ποτάμι…

 Τα σπαρακτικά λόγια του παππού της 30χρονης που έριξε το βρέφος στο ποτάμι…

Σπαρακτικά είναι τα λόγια του παππού της 30χρονης μητέρας η οποία πέταξε το μόλις 11 μηνών βρέφος στον Αλιάκμονα, με αποτέλεσμα το μωρό να βρει το θάνατο.

Όπως είπε ο παππούς της στον ΑΝΤ1, «η 30χρονη έπαιρνε την αγωγή της. Όταν γέννησε, δεν έπαθε απολύτως τίποτα. Δεν ξαναπήγαμε σε κλινική, δεν πήγαμε πουθενά. Στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί πολλές φορές, σχεδόν 14 χρόνια αντιμετωπίζει προβλήματα. Όταν έπαιρνε την αγωγή ήταν πάρα πολύ καλά. Όταν δεν την έπαιρνε, την έπιανε ξανά, παίρναμε ξανά εισαγγελική εντολή και ξανά μέσα».

Ο ίδιος υποστήριξε ότι «μας είχαν πει οι ειδικοί ότι θα έρχονται κάθε μήνα και εδώ και ούτε καν πάτησαν».

Στο σημείο αυτό ο παππούς ξέσπασε σε κλάματα για την αδικοχαμένη εγγονή του και σε έντονη συναισθηματική φόρτιση φώναξε: «άσε με να πάω να ανάψω το κερί του μωρού… Το κερί».

“Δεν ομολόγησε ποτέ, δεν πήγε σε ρεβεγιόν” – Τι δήλωσε ο συνήγορος της 30χρονης

«Δεν ομολόγησε ποτέ» ξεκαθάρισε ο συνήγορος της 30χρονης, Αντώνιος Μπιδέρης. Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ανέφερε ότι «η εντολέας μου δεν έχει συνειδητοποιήσει την έκβαση του συμβάντος, διότι πουθενά από τη δικογραφία δεν προκύπτει ομολογία ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και από δόλο».

Διέψευσε ότι μετά την πράξη της πήγε σε ρεβεγιόν, λέγοντας ότι «πήγε και απομονώθηκε χωρίς να βλέπει κανέναν». Παράλληλα σημείωσε πώς «πρέπει να ανοίξει ένα μεγάλο θέμα σχετικά με την κατάσταση του κατολογισμού, με τις ακούσιες νοσηλείες» και συμπλήρωσε πως σήμερα είναι που θα βάλουμε βαθιά το χέρι στην δικογραφία και θα ερευνήσουμε το αν αυτή η γυναίκα είχε πάρε – δώσε με ψυχιατρικές κλινικές».

“Ήταν σε ήρεμη κατάσταση” δήλωσε ο οδηγός ταξί

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά το πρωί της Δευτέρας, το συμβάν έγινε το βράδυ της Παραμονής Πρωτοχρονιάς, ενώ η γυναίκα πριν πάει στον τόπο του εγκλήματος είχε πάρει ταξί. Ο οδηγός του οχήματος μίλησε στο OPEN για όσα εκτυλίχθηκαν εκείνη τη μέρα.

«Την παρέλαβα γύρω στις 4 με 4 και δέκα το μεσημέρι. Είχε καλέσει ταξί στο όνομα Ελευθερία. Μπήκε μέσα και μου ζήτησε να την πάω στα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης. Ήταν σε ήρεμη κατάσταση, δεν παρατήρησα κάτι που να μου κάνει εντύπωση», είπε ο ίδιος.

Πηγή: enikos.gr

Σχετικά Άρθρα