Αποθεώθηκε ο Ρονάλντο στην παρουσίαση του – “Η δουλειά μου στην Ευρώπη τελείωσε” (vid)

 Αποθεώθηκε ο Ρονάλντο στην παρουσίαση του – “Η δουλειά μου στην Ευρώπη τελείωσε” (vid)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο παρουσιάστηκε με κάθε επισημότητα ως νέος ποδοσφαιριστής της Αλ Νασρ. Στις δηλώσεις του στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, τόνισε πως… τερμάτισε το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και πλέον έχει μια νέα πρόκληση για να συμβάλει στην εξέλιξη του ποδοσφαίρου στην Ασία.

«Ήταν μια μεγάλη απόφαση για τη ζωή μου. Στην Ευρώπη η δουλειά μου τελείωσε, κέρδισα τα πάντα. Έπαιξα στους σημαντικότερους συλλόγους της Ευρώπης και για μένα τώρα είναι μια νέα πρόκληση. Ήθελα να έρθω στην Ασία και να συνεισφέρω στην εξέλιξη εδώ. Είμαι χαρούμενος που υπέγραψα στην Αλ Νασρ. Είμαι εδώ για μια νέα πρόκληση. Έρχομαι για να παίξω, να νικήσω και να διασκεδάζω.

https://twitter.com/AlNassrFC_EN/status/1610320273055547393

Μέχρι στιγμής αισθάνομαι εξαιρετικά. Είμαι υπερήφανος για την μεγάλη επιλογή που έκανα. Όταν παίρνω τις αποφάσεις μου η οικογένεια μου πάντα με στηρίζει ειδικά τα παιδιά μου. Δεν με νοιάζει τι είπε ο κόσμος, πήρα την απόφασή μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, ξέρω ότι το πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό γιατί έχω δει πολλούς αγώνες. Είχα πολλές ευκαιρίες από Βραζιλία, ΗΠΑ, Αυστραλία, ακόμα και από Πορτογαλία. Τις άφησα για να επιλέξω αυτήν. Αυτό που θέλω είναι να παίξω, αύριο αν ο προπονητής πιστεύει ότι είναι η σωστή επιλογή.»

https://twitter.com/AlNassrFC_EN/status/1610316307672580105

Κι επειδή ο Κριστιάνο δεν θα μπορούσε να κλείσει μια συνέντευξη του χωρίς να κάνει και μια ιντριγκαδόρικη δήλωση, όταν ρωτήθηκε για το τεράστιο συμβόλαιο του απάντησε ως εξής: «Είμαι ένας μοναδικός παίκτης. Έσπασα όλα τα ρεκόρ στην Ευρώπη και θα το κάνω και εδώ. Είναι ένα μοναδικό συμβόλαιο επειδή είμαι μοναδικός παίκτης. Για μένα, αυτό είναι φυσιολογικό».

https://twitter.com/footballdaily/status/1610316498366615560

Σχετικά Άρθρα