Αλιάκμονας/Νέα εκδοχή από την 29χρονη: Έπαιζα με το κινητό και η μικρή έπεσε στο ποτάμι

 Αλιάκμονας/Νέα εκδοχή από την 29χρονη: Έπαιζα με το κινητό και η μικρή έπεσε στο ποτάμι

Την Τετάρτη θα απολογηθεί η 29χρονη από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας, που κατηγορείται για τη δολοφονία του 11 μηνών βρέφους της, το οποίο φέρεται να άφησε να πνιγεί στο φράγμα του Αλιάκμονα.

Ο εισαγγελέας έχει ασκήσει ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση εναντίον της 29χρονης μητέρας, όμως η ίδια αρνείται ότι εκείνη σκότωσε το παιδί της.

Μιλώντας στην εκπομπή “LIVE NEWS” του Mega, ανέφερε: “Με κατηγορούν για πράγματα τα οποία δεν έχω κάνει. Λένε ότι εγώ σκότωσα το μωρό. Ότι είχα ψυχολογικά προβλήματα και ότι το πέταξα στο ποτάμι. Την αγαπούσα την κόρη μου πάρα πολύ.

Η αλήθεια είναι ότι η μικρή μπουσούλησε και έπεσε στο ποτάμι. Πήγαμε βόλτα στο ποτάμι, είχε ωραία μέρα και την πήγα βόλτα. Και την άφησα κάτω για λίγο. Την είχα στα πόδια μου, μετά την άφησα κάτω, πήρα το κινητό και αφαιρέθηκα και η μικρή έπεσε μέσα στο ποτάμι. Αυτό.

Μετά δεν μπορούσα να τη βγάλω από μέσα. Ναι, δεν μπορούσα να πέσω στο νερό να τη βγάλω”.

Απαρηγόρητη η γιαγιά του βρέφους

Τα ίδια φέρεται να υποστήριξε και στους αστυνομικούς η 29χρονη μητέρα του μωρού.

“Δεν πέταξα ποτέ το παιδί μου στο νερό. Ήμουν απασχολημένη με το κινητό και όταν γύρισα, το είδα να έχει πέσει. Δεν είδα πώς έπεσε. Δεν ξέρω κολύμπι κι έτσι δεν μπορούσα να βοηθήσω. Φοβήθηκα ότι δεν θα με πιστέψουν κι έφυγα”, είπε.

Η μητέρα της και γιαγιά του μωρού δεν μπορεί να πιστέψει πώς η κόρη της έφτασε σε αυτό το σημείο. Απαρηγόρητη, προσπαθεί να μαζέψει τα πράγματα του μωρού από το παιδικό δωμάτιο.

Η κόρη της κατηγορείται ότι σκότωσε το ίδιο της το παιδί. Σε εκείνη όμως, μέσα από τα κρατητήρια, λέει ότι ήταν ατύχημα. “Έφυγε, γύρισε χωρίς το μωρό. Φαντάστηκα ότι κάτι έγινε, τη ρώτησα πού είναι. Μου είπε, “είναι καλά εκεί που είναι”. Και τώρα μου λέει ότι μπουσουλούσε και έπεσε μόνο του στο νερό”, αναφέρει η μητέρα της 29χρονης.

Οι συγγενείς της, όταν την είδαν χωρίς το παιδί, αμέσως ειδοποίησαν την αστυνομία. Λίγη ώρα μετά, η 29χρονη θα υπεδείκνυε στους αστυνομικούς το σημείο όπου βρισκόταν νεκρό το παιδί. Ο ιατροδικαστής συμπέρανε ότι το παιδάκι πνίγηκε στα νερά Αλιάκμονα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα