Βέροια: “Πάλευα για την αναγνώριση του παιδιού, δεν συνεννοούμασταν”, λέει ο πατέρας

 Βέροια: “Πάλευα για την αναγνώριση του παιδιού, δεν συνεννοούμασταν”, λέει ο πατέρας

Μόλις τέσσερις άνθρωποι ήταν τη Δευτέρα στην κηδεία του μόλις 11 μηνών βρέφους που βρέθηκε πνιγμένο στον Αλιάκμονα, με τη μητέρα του να κατηγορείται ότι το πέταξε στο ποτάμι. Το κοριτσάκι κηδεύτηκε λίγο μετά τις 15:30 της Δευτέρας, με παρόντες τη μητέρα της 29χρονης, τον παππού του μωρού και ακόμη δύο συγγενείς.

Ο πατέρας απουσίαζε, γιατί όπως είπε δεν ειδοποιήθηκε από την οικογένεια, αλλά από άνθρωπο στο κοιμητήριο. Σε δηλώσεις του στο Star ο πατέρας, ο οποίος διατηρούσε δεσμό με τη γυναίκα και δεν είχε αναγνωρίσει το παιδί, είπε ότι «ήταν ένα αγγελούδι, χαρούμενο… Ποιανού η καρδιά δεν πονάει;».

Πρόσθεσε ότι «εγώ όταν πήγαινα έβλεπα το παιδί, ήταν καλοσυντηρημένο, ήταν ταϊσμένο, το πήγαινα στους γιατρούς… Προσπάθησα ό,τι καλύτερο γι’ αυτό το παιδί». Ακόμη, επισήμανε ότι από την μέρα που γεννήθηκε το παιδί εκείνος προσπαθούσε να το αναγνωρίσει. Πρόσθεσε ότι είχε κάνει και τεστ DNA: «Πάλευα για την αναγνώριση του παιδιού και τίποτα παραπάνω. Δεν συνεννοούμασταν, δεν ξέρω τους λόγους που δεν ήθελε να το αναγνωρίσω».

Υπενθυμίζεται ότι για  ανθρωποκτονία από πρόθεση του μόλις 11 μηνών βρέφους της κατηγορείται η γυναίκα που, όπως παραδέχτηκε στις αρχές, πέταξε το βρέφος σε φράγμα στον Αλιάκμονα.

Αρνείται, ωστόσο, ότι αυτή ήταν που σκότωσε το παιδί της. «Δεν σκότωσα το παιδί μου, μου είπαν ότι κατέληξε. Δεν ξέρω τι έγινε», έλεγε συνεχώς.

Σχετικά Άρθρα